Fel

Az M2-n június 1-jétől nincs reklám, csak biztonságos, szórakoztató gyerekműsorok!

M2felnott_500x300px

Az M2-n június 1-jétől nincs reklám, csak biztonságos, szórakoztató gyerekműsorok!

 

Az M2 Magyarország kedvenc gyerekcsatornája, válogatott, minőségi magyar és külföldi mesefilmekkel. Ami megkülönbözteti a piacon lévő többi mesecsatornától az a csatorna abszolút gyerekbarát hozzáállásában rejlik, nincs agresszív, zavaró vagy felkavaró jeleneteket tartalmazó mese a csatornán.Az M2-n nem csak szórakoztató és érdekes a műsor, de teljesen erőszakmentes is: csak a gyerekek a szellemi és lelki fejlődését támogató tartalmat sugároz a legfiatalabb nézőinek.

pixel

pixel

Az M2, a teljes gyerekbiztonságra törekedve forradalmi újdonsággal áll elő.

A szórakoztató, erőszakmentes gyerekműsorok az M2-n, június 1-től reklámmentes környezetben lesznek elérhetőek. Az M2-n eddig sem volt erőszakos mese vagy tartalom és mostantól reklám sem. Így a szülők még nagyobb biztonságban tudhatják a kisgyereküket, amikor az M2 csatornát választják a gyerek fejlődését szolgáló időtöltésnek.

Az M2 mindig is nagy hangsúlyt fektetett a saját gyártású műsorokra, hiszen az itthon készült, magyar gyerekek igényeire és kultúrájára szabott műsorok tudják a legjobban szolgálni a kicsik fejlődését.

Hosszú szakmai munka és nemzetközi trendek vizsgálata után elindul a Hetedhét kaland az M2 saját gyártású műsora május 29-én 16.25 órától a közmédia gyerekcsatornáján. A cél egy olyan műsor elkészítése volt, mely a gyerekek igényeit figyelembe véve, organikusan illeszkedik az M2 csatorna ars poeticájához. Így született meg az erőszakmentes, barátságos, szórakoztató és ismeretterjesztő Hetedhét kaland. A műsorban központi szerepet tölt be a tudomány, valamint a kultúra, a környezetvédelem és a szórakoztatás is.

A Hetedhét kaland műsorvezetői a most debütáló Varga Ádám, valamint Trömböczky Napsugár, aki már a Hetedhét gyerekhíradó műsorvezetőjeként bizonyította tudását.

Az M2 matricák az M2 gyerekcsatorna saját gyártású, ismeretterjesztő kisfilmjei, amelyekkel a nézők naponta találkozhatnak. 5 témában készülnek a matricák: Hevül a vegyület – fizikai kísérleteket bemutató sorozat, Négyzetgyök – matematikai oktatósorozat, Triangulum – zenei sorozat Tibussal, a bohóccal, Szó-nyomozó – magyar szavak eredetét vizsgáló sorozat, Igaz vagy hamis? – városvédő sorozat.

Zéró tolerancia az erőszakmentes tartalomban, saját gyártású műsorok és június 1-től reklámmentes környezet: az M2 így vigyáz a gyerekekre.

M2 – a barátod

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása