Fel

Egy áruház, amely két napra Gyerekparadicsommá változik

Egy áruház, amely két napra Gyerekparadicsommá változik

Minden gyermek életében fontos szerepet tölt be a május vége, hiszen ilyenkor többnyire minden róluk szól. Pontosan ezt szerette volna éreztetni az M3 Outlet is, amikor megalkotta azt a két napos programsorozatot, amellyel sikeresen kivívta magának a „Kelet Magyarország legnagyobb gyereknapja” címet.

Május 28-29-én, Polgáron, mindenki – kortól függetlenül – garantáltan megtalálja majd a kedvére valót. A tavalyi nagysikerű rendezvény után ugyanis idén: egy még tartalmasabb, még színesebb két nappal készülnek a szervezők.

Május 28-29-én a bevásárlóközpont belső parkolója lezárul és átadja a helyét ingyenes gyermekprogramok sokaságának. A kicsik egyik nagy kedvence, az ALMA Együttes mellett, olyan fellépőket tekinthetnek meg a látogatók, mint Wolf Kati, Takács Nikolas, SP, Pataky Attila és felcsendül az egyik országos nagy kedvenc: Fluor Tamás nótája, a Mizu is.

Az ingyenes koncertek mellett temérdek program várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Lesz solymászbemutató, pónilovaglás, Haribo Gyerekjátszó, óriáslégvárak a nyuszistól a terepjáróson át, mindez tíz különböző formában és méretben. Erőmérő sziget, Euro Bungee Trambulin, gólyalábasok, arcfestők és megannyi meglepetés. Szinte minden, ami szemnek és szájnak ingere.

A nyugvópontokról pedig a Magic Box foglalkoztató játékai mellett, az ÖKO JÁTÉK PROGRAM szakanimátorai gondoskodnak, akik játékosan tanítják meg a gyerekeknek, hogy mi is a környezetvédelem. A két nap alatt a gyerekeknek lehetőségük lesz játszva elsajátítani, többek között azt is, hogy mi is az a szelektív hulladékgyűjtés.

Azoknak pedig, akik egy hétvégére sem szeretnének elszakadni a vásárlás okozta örömöktől, ajánljuk az M3 Outlet Center üzleteink széles kínálatát: melyek erre a napra hihetetlen akciókkal próbálnak majd kedveskedni az oda látogatóknak. Világmárkák Gyermek kollekcióit akár már – 70%-al kedvezőbben is megvásárolhatja, aki arra jár ezen a napon, a hosszabított nyitva tartás alatt: 10:00 – 21:00 óráig.

(X)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása