Fel

Két nap, amikor gyereknek lenni jó: Allee gyereknapi kalandpark 

Két nap, amikor gyereknek lenni jó: Allee gyereknapi kalandpark 

Május 28-án és 29-én nemcsak az élményeket, hanem az értük kapott pecséteket is gyűjthetik kicsik és nagyok a Kőrösy sétány gyereknapi forgatagában. A hétvége mindkét napján, szombaton és vasárnap is 10 és 19 óra között várják a sokszínű és változatos programok az érdeklődőket.

Május utolsó hétvégéje hagyományosan a gyerekek kedvence, az Allee Bevásárlóközpontban ráadásul most dupla lesz az öröm.

A móka és kacagás garantált az Allee Bevásárlóközpont melletti területen, hiszen erre a két napra kalandparkká változik a tér. Trambulin, felfújható ugráló vár, játékos kincskeresés, ügyességi játékok, valamint kismotoros akadálypálya várja a kisebbeket. A hatévesnél idősebb lurkók és a felnőttek pedig kapura rúgó versenyben, ügyességi pályán, páros teniszpróbán, nyolc méter magas bungee trambulinon, illetve a gördeszka pályán tehetik próbára magukat.

 

 

A belevaló gyerekeket és felnőtteket külön is díjazzák: akik részt vesznek az egyes programokban, és teljesítik is azokat, egy gyűjtőkártyára pecsétet kapnak minden állomásnál, a kártyát megtöltők pedig ajándékban részesülnek. Ezen kívül valamennyi résztvevőt meglepetésekkel várnak.

 

További részleteket az Allee honlapján, a www.allee.hu oldalon találhatnak azok, akik duplán szeretnék megünnepelni 2011-ben a Gyereknapot.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása