Fel

Éjszakai kaland a Budapesti Állatkertben!

allat2

Éjszakai kaland a Budapesti Állatkertben!

 

Állatkertek Éjszakája 2014. augusztus 29-én.

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Állatkertek Éjszakája a Budapesti Állatkertben. Az programok este 7 órától éjfélig tartanak. Ízelítő a Budapesti Állatkert programjaiból:

  • Éjszakai Fókashow
  • Legyél te is állatgondozó! Állatetetések, állatsimogatások.
  • Elvarázsolt Varázshegy és varázslatos Elvarázsolt Kastély. Fényfestés és fényshow
  • Tűzvarázslat. Misztikus akrobatika a tűz szerelmeseinek

… és bemutatók, előadások, vetítések és még számtalan, állati jó éjszakai program!

 

 

allat4

 

Változatos programokkal, éjszakai vezetett sétákkal és különleges, Magyarországon még soha nem látott állatok bemutatásával rendezik meg idén az Állatkeretek Éjszakáját.  Beszélgethetsz a gondozókkal, találkozhatsz az Állatkert parkjában sétáló állatokkal, több helyszínen varázslatos fényfestésben és tűzakrobatikában gyönyörködhetsz és még számtalan, állati jó éjszakai program vár!

allat5

A programot szervező intézmények fontosnak tartják, hogy az ország minél több pontján részt vehessenek az emberek ezen a különleges eseményen, még több lehetséget teremtve a nagyközönség és a természet találkozására. Így nagy öröm, hogy szinte minden jelentős hazai állatkert és vadaspark részt vesz a programban, mi több, Budapesten a Füvészkert is részese lesz az Állatkertek Éjszakájának.

A részletes programokat az egyes állatkertek saját honlapjukon teszik közzé.

allat1

 

Jegyárak:

Felnőtt 2.500 Ft

Gyerek 1.800 Ft (2-14 éves korig)

Közös jegy felnőtt: 3.500 Ft*

Közös jegy gyerek: 2.400 Ft* (2-14 éves korig)

A jegyértékesítés augusztus 19-én (kedd) kezdődik az Állatkert pénztáraiban. A nagy érdeklődésre tekintettel javasoljuk, hogy előre váltsátok meg a belépőjegyeket, így több időtök marad a programokra, hiszen elkerülitek a pénztárnál való sorban állást. A programra csak a teljes árú felnőtt- és gyermekjegyek érvényesek! Az állatkerti éves bérletek, a kuponok, a más akciókra vagy eseményekre kiadott eseti jegyek és egyéb kedvezményes belépőjegyek (családi, diák, nyugdíjas, stb.) nem érvényesek.

A Holnemvolt Parkban ezen az éjszakán minden játék 1 zseton! Minden látogatónknak a jegy mellé 1 zsetont ajándékba adunk!

A zseton kizárólag erre az estére érvényes, és készpénzre nem váltható! Az ajándék zsetonnal a Holnemvolt Parkban működő bármely szolgáltatás vagy program egyike igénybe vehető, mert ezen az estén a Holnemvolt Parkban minden játék és attrakció csak 1 zsetonba kerül!

allat3

Nyitva tartás: 19.00-24.00

Belépés 23.00 óráig

Pénztárnyitás: 18.30

A programra váltott jeggyel augusztus 29-én 19 órától 24 óráig lehet az Állatkertben és a Holnemvolt Parkban tartózkodni. Jegyváltás és belépés 23 óráig lehetséges. A Varázshegy 23.15-kor, az állatházak 23.30-kor zárnak, kérjük, a látogatást így időzítsétek!

Látogatható:

a teljes Állatkert, a Varázshegy, az állatházak (kivéve a Nagymajom ház) és a Holnemvolt Park, ahol minden játék, szolgáltatás és program működik (kivéve a Hullámvasút).

 

www.zoobudapest.com

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása