Fel

Elindult a Piknik Magazin !

piknik1

Elindult a Piknik Magazin !

Elindult a Piknik magazin, családi programajánló oldalunk, ahol megtaláltok minden olyan eseményt, ami igazán emlékezetessé és izgalmassá, élményekben gazdaggá teszi a családi hétvégéket. Heti programajánlónkban aktuális kedvenceinkből szemezgettünk nektek.

piknik3

Az időjárás-előrejelzés szerint meleg, igazi nyári pünkösdi hétvégénk lesz, ezért, ha a szabadban szeretnétek tölteni a szombat-vasárnapot és pünkösd hétfőt, alaposan kenjétek be a gyerekeket naptejjel és látogassatok ki a június 7-én kezdődő Gyerek Sziget valamelyik programjára. Óbudán négy történelmi korszak elevenedik meg az Óbudai Korok Fesztiválján, a szentendrei Skanzen pedig vasárnap és hétfőn a Pünkösdi Sokadalommal várja a családokat.

piknik5

A vonatok rajongóinak is izgalmas lesz ez a hosszú hétvége, mert a Vasúttörténeti Parkban június 7-én és 8-án egész napos Gőz­moz­do­nyos Matiné várja a családot.
A lányoknak a gödöllői Koronázási hétvégét ajánljuk, ahol idén is felelevenedik I. Ferenc József és Erzsébet koronázási szertartása.

piknik4

Akik inkább beltéri programot keresnek, azok siessenek, mert a Fabula Bábszínház Mazsola és Tádé szombat délelőtti előadására még elcsíphetnek néhány jegyet. A Természettudományi Múzeumban pedig még látható a Patagónia Óriásai című dinoszaurusz kiállítás.

Ha Budapesten kívülre kirándulnátok, próbáljátok ki Tabajdon a Mezítlábas parkot: vegyétek le a cipőket és sétáljatok végig a 21 féle burkolattal borított erdei úton. Utána piknikezzetek a szabadban, ehhez olvassátok el cikkünket, amiben összeszedtük nektek a legjobb helyeket.

 

Élményekben gazdag hétvégét kívánunk!

piknik1

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása