Fel

Farsang Halász Judittal

halaszjudit2

Farsang Halász Judittal

 

Halász Judit rendhagyó, februári koncertre készül a Vígszínházban. Kezdődhet a mulatság címmel február 7-én délelőtt és délután újra felcsendülnek a legkedvesebb dalok, a régi és új slágerek.

pixel

pixel

A Vígszínház nézői már megszokhatták, hogy az adventi időszakban Halász Judit koncertjein készülhet az egész család az ünnepekre. A legkisebbek most a farsangi időszakban is együtt énekelhetik kedvenc dalaikat a Vígszínház színésznőjével.

halasz_kezdodhet

„A koncert címe, Kezdődhet a mulatság. Ezzel együtt kezdődik a farsang is. Sok olyan dalt éneklek majd, amire ugrálni, táncolni, mulatni lehet” – mesélte az esemény kapcsán Halász Judit. „Ezeknek a daloknak eddig mindig nagy sikere volt, remélem, azok a gyerekek is szeretni fogják, aki vasárnap eljönnek a Vígszínházba.”

Halász Judit az új CD-jén a családi ünnepekről énekel: az anyák napjáról, a nagymama neve napjáról, az első iskolai nap izgalmáról, a karácsonyról, a közös utazásról, de még kedvenc otthoni állataink születésnapjáról is. Meg arról is, hogy milyen is három testvér között a középsőnek lenni. A koncerten az új dalok mellett természetesen nem maradnak el a régi kedvenc slágerek sem.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása