Fel

Fedezd fel a Ben 10 Omniverzumot a titkos kóddal!

Fedezd fel a Ben 10 Omniverzumot a titkos kóddal!

Egy fiú. Megannyi hős. Főszerepben a Cartoon Network népszerű alakváltoztató szuperhősével, Ben Tennysonnal, hamarosan indul a Ben 10-sorozat negyedik évadja, a Ben 10 Omniverzum, méghozzá a világ 178 országában 27 nyelven, közel egyidőben. A hat éves tévés sikert, három sorozatot és három tévéfilmet, egy kompjuternimációs filmet követő legújabb évadot szeptember 26-tól szerdánként 16.00 órakor tekintheted meg a Cartoon Network csatornán.

 

 

De Ben 10-nel nemcsak a képernyőn találkozhatsz: a premier előtti hetekben egy izgalmas kódkereső játékban is részt vehetsz. Egy titkos kód segítségével a CartoonNetwork.hu oldalon bepillanthatsz a Ben 10 Omniverzumba, itt megismerkedhetsz tíz új idegen lénnyel, megnézheted a bemutató videókat, játszhatsz az izgalmas játékokkal, foglalkoztatókkal és elolvashatod a sorozattal kapcsolatos érdekességeket. A belépéshez szükséges titkos jelszót itt találod.

 

 

 

 

A sorozatról:


A Ben 10: Omniverzum számtalan újdonságot tartogat. Az eddigi szériáknál könnyedebb hangnemben, több humorral és új rajzstílussal készült, régi és új szereplők egyaránt bemutatkoznak. Ben és új barátja, a hősies stúdiumokat könyvből elsajátító Rook egy új földalatti világot fedez fel – tele ismeretlen idegen lényekkel és régi ellenségekkel, akiket fűt a bosszúvágy és győzni akarás, miközben hősünkre egy titokzatos ellenség, Khyber is vadászik. Új idegen lények bőrébe bújva és számos kölcsönvett életével, Ben 10 minden eddiginél szórakoztatóbb, furdulatosabb kalandokba keveredik. A Ben 10 Omniverzum a Cartoon Network Studios legújabb sorozata, amelyet vezető producerként Matt Youngberg jegyez (Transformers: Animated). A sorozat alkotói folyamatairól és újdonságairól egy rövidfilm is készült.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása