Fel

Rajzpályázat kerékpárért!

Rajzpályázat kerékpárért!

Rajzold le, hogy mit jelent számodra a biztonságos közlekedés és nyerd meg a fődíjat – egy kerékpárt, vagy a többi értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék egyikét!

 

A KÖBE Biztosító évek óta nagy hangsúly fektet a közlekedésbiztonságra, s most szeretné játékos módszerekkel felhívni a legfiatalabb korosztály figyelmét is erre. E célból az évek óta sikeresen működő, a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu támogatásával rajzpályázatot ír ki „Közlekedj biztonságon!” címmel.

 

 

Részvételi szabályok

 

Ha szeptemberben már legalább középsőbe mész, de legfeljebb 2. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt postai úton! A rajzokat két kategóriában bírálják el: középsős és nagycsoportos óvodások, illetve 1-2. osztályos általános iskolások. Fontos, hogy csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s azt küldd be!

 

 

Fontos!

 

Fontos, hogy a rajzod hátoldalára írd – vagy írasd rá a nevedet, az életkorodat, a postai címedet és az e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá az iskolád/óvodád nevét és címét! A borítékra pedig írd rá, hogy „Rajzpályázat”.

 

 

 

Elbírálás

 

A beküldött rajzok először felkerülnek a www.kobe.hu oldalra, s ott 2012. szeptember 21-október 7. között szavazhat a közönség! Szólj mindenkinek, akit ismersz, hogy támogassa Te rajzodat a szavazatával!

 

A KÖBE honlapján első körben kiválasztott 15-15 pályázatot a KÖBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el 2012. október 9-ig. A díjazottakat e-mail-ben – avagy postai úton – kapnak értesítést. A díjátadó november 5-én lesz a KÖBE központi irodájában. A Biztosító a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználhatja és kiállításon bemutathatja.

 

 

Nyeremény

 

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás biciklis védőfelszerelést, Traff Park mesekönyvet és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek. Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legaktívabb – vagyis a legtöbb rajzot beküldő – ovis és sulis csoportot, osztályt is!

 

 

Beküldési határidő: 2012. szeptember 20.

 

 

Beküldési cím: A pályamunkák beküldhetők illetve behozhatók személyesen a KÖBE központi címére:
1108 Budapest, Venyige utca 3.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása