Fel

Fitt család egészségklub

fittcsalád

Fitt család egészségklub

Táplálkozás, testmozgás, lelki egyensúly, barátság. Ha egy szóval szeretnénk ezt összefoglalni, azt mondanánk: egészség! Ha pedig azt szeretnénk kifejezni, hogy mindez az élet minden területén, s minden időpontban fontos, akkor talán összefoglalható azzal, hogy Fitt család egészségklub.

2012. február 7-én kezdetét vette a Fitt család egészségklub programsorozata. Lényegét tekintve egy egészen őszig tartó akcióról van szó, melynek során nem csupán a honlapon, hanem a kézzel fogható valóságban is számos esemény történik az egészség megőrzése érdekében – iskolai klubdélutánokat és egész napos egészségfesztiválokat szervez a Fitt család csapata.

 Klubdélutánok a suliban

A Fitt család egészségklub program célja, hogy az egészséget meghatározó legfontosabb tényezőkről – az egészséges táplálkozásról, a testmozgásról, a lelki harmóniáról, egészséges testi kapcsolatokról a lehető legszélesebb elméleti és gyakorlati ismereteket juttassa el gyerekekhez és szüleikhez – szakértő közreműködők segítségével. Így amellett, hogy a honlapon új cikkek, játékok és fejtörők jelennek meg az említett témákban – Budapest XII. kerületének hét általános iskolájában összesen 35 klubdélutánt is tartanak szakértőink.

Ép testben ép lélek – épp neked való!

A klubdélután sorozaton 3. és 4. osztályos gyerekek vesznek részt. A foglalkozásokat Tóth Bernadett dietetikus, Héjja Edit pszichopedagógus, Gáspár Sarolta nevelési tanácsadó vezeti, a sportdélutánokon pedig Gergely István vízilabdázó olimpiai bajnokkal is találkozhatnak a gyerekek.

A sorozat tematikája öt témakört ölel fel: Klub a barátságról – ahol megtudod, hogy mire jó a jó barát? Klub az érzésekről – avagy ki az úr az érzéseink felett? Én és a családom Klub – ahol szüleid bőrébe bújhatsz. Jót evő Klub – ha az vagy, amit megeszel, te mit ennél és mi lennél? Segítünk a választásban! Mozdulj rá! – Fitt Család Sportdélután Gergely István vízilabda olimpiai és világbajnokkal!

A sorozat záróeseménye a májusi Fitt család Egészségfesztivál lesz.

* A cikk a TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0426 projekt támogatásával, a projekt keretén belül elvégzett szakértői munka részeként készült el. *

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása