Fel

Gőzmozdony Matiné a Vasúttörténeti Parkban

gozmozdony2

Gőzmozdony Matiné a Vasúttörténeti Parkban

 

Az idei Gőzmozdony Matiné április 23-án és 24-én kerül megrendezésre a Vasúttörténeti Parkban. Az egész hétvégés programsorozat színes lehetőségeket kínál a gőzösök megtekintése mellett azok megismerésére és kipróbálására is. A fordítókorongon összesen öt nagy gőzmozdony kerül kiállításra.
pixel

pixel

gozmozdony1

A két nap folyamán 11:00, 13:00 és 15:00 órakor három kiállított és befűtött jármű vonul fel látványos parádé keretében  a fordítókorongra. Itt körbe fordulva mutatkoznak be, miközben sok érdekességet tudhatunk meg róluk. A bemutató előtt és után lehetőség van gőzmozdonyon utazni is, melyet mindenképp érdemes kipróbálni, hiszen nem mindennapi élményként szolgál e tekintélyes méretű járműveket működés közben közelről is megnézni.

 

Ezen kívül Gőzmozdonyos Totóval is készülnek a szervezők. A kitöltők között három időpontban: 12:00, 14:00 és 16:00 órakor kerül sor a sorsolásra.

 

gozmozdony3

Az érdeklődők számára a Vasúttörténeti Park interaktív programjai is igénybe vehetők mind a két napon. Lehetőség lesz utazni a nagy gőzmozdonyon, a lóvasúton, a Csajka sínautóban és a kerti vasúton, továbbá hajtányozni, fordítókorongozni, illetve modellvasutat is vezetni.

 

www.vasuttortenetipark.hu

 

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása