Fel

Gryllus Vilmos – „Biciklis” koncert

gryllus

Gryllus Vilmos – „Biciklis” koncert

 

Hegyre föl és völgybe le… pörög minden kereke. Gryllus Vilmos „Biciklis” koncertje augusztus 2-án délben a Kinizsi várnál.

 

pixel

pixel

gryllus-bicikli

A három napig tartó Kinizsi Napok vigasságának egyik csúcspontja bizonyára augusztus 2-án délben Gryllus Vilmos gyermekkoncertje lesz a nagyvázsonyi Kinizsi vár tövében.

 

A népszerű szövegíró-énekes első ízben játszik ezen a történelmi helyszínen, amely számára is különleges élményt jelent majd: gyermekkorának egyik legkedvesebb története Kinizsi Pál legendás „meséje” volt, így még több ihlettel feltöltve készül a koncertre.

Gryllus Vilmos biciklizős albumát szinte minden család apraja-nagyja kívülről dúdolja, de vajon hányan tudják, hogy a Káli medence dimbes-dombos lankái ihlették meg a népszerű dalszerző művészt? Gryllus Vilmos kedvenc időtöltése volt kislányával együtt a gyönyörűséges Balaton-felvidék két keréken való meghódítása. Közben dúdoltak, szedreztek, össze-össze nevettek – itt és ekkor született a Biciklizős lemez.

 

balatonfelvidek

Ennek dalai adják a gerincét az augusztus 2-án, a nagyvázsonyi Kinizsi napokon sorra kerülő koncertnek.  Természetesen a közönség többi kedvence, például a Maszkabál néhány dala is felhangzik majd a műsorban.

 

További információ:  www.kinizsivar.hu

Esemény linkje a facebookon:  https://www.facebook.com/events/110352482634784/

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása