Fel

Gyermekasztrológia tanfolyam

zodiac2

Gyermekasztrológia tanfolyam

Pedagógusoknak, szülőknek, érdeklődőknek

A tanfolyam egy gyakorlatban könnyedén használható módszert ad a kezetekbe, ami segít abban, hogy a saját és a környezetetekben lévő gyermekek személyiségét és adottságait a születési időpont ismeretében, az asztrológia segítségével megismerd. Aki találkozott már a gyermekasztrológiával, az tudja, hogy már a születés pillanatában hiteles képet mutat a gyermek adottságáról, temperamentumáról és esetleges fejlesztési igényeiről.

Óriási segítséget nyújt, hiszen megismerhetitek gyermeketek lelki igényét, beilleszkedési adottságait, tanulási képességét, kapcsolatteremtő adottságát és motiválhatóságát. Minden korszakukban megmutatja a hozzájuk vezető utat, kezelhetőségüket, és segítséget nyújt a pályaválasztásukhoz is.

pixel

pixel
A módszert én magam alakítottam ki sok éves praxisom tapasztalata alapján, aminek egy egyszerű, mindennapokban könnyedén használható változatát tanulhatjátok meg. Azért egyszerű, mert nem bonyolítja túl az elemzést, hanem a lényegre fókuszálást és a szimbolikus gondolkodást tanítja meg. Nem felesleges lexikális tudás átadására törekszem, a tanfolyam gyakorlatközpontú, és célja, hogy elvégzése után valóban használni tudjátok a megtanult módszert.
A tanfolyam csoportos formában 3 napos, vagy skype-on 6 alkalom.

 

hor

 

A tanfolyamra való jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé, és a pénz beérkezésekor kapják meg a jelentkezők az előzetes tanulni valókat. Ezek olyan egyedül is megtanulható asztrológiai szimbólumok és analógiák, amik miatt felesleges lett volna még egy plusz napot beiktatni a tanfolyam menetébe. A tanultakat az első alkalommal megbeszéljük, és kiegészítjük, ha szükséges. Amennyiben, ha valaki úgy érzi, hogy mégis igényli a plusz alkalmat erre van mód. Személyesen 1 nap vagy skype-on 2×3 óra. Ennek díja: +8.000 Ft, de csak azok vehetik igénybe, akik jelentkeztek a tanfolyamra.

Tanfolyam díja: 33.900 Ft/fő/3 nap
A tanfolyam ára tartalmazza az előzetes tanulnivaló és a tanfolyam jegyzetét.

Következő tanfolyam kezdő időpontja: 2017. március 25.
Helyszín: Fehér Galamb Életközpont 1033. Budapest, Laktanya utca 4. 4. emelet
Jelentkezési határidő: 2017. március 15.

Jelentkezni lehet a 06/30-4515002 telefonszámon vagy az astromarcsi@gmail.com e-mail címen. A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé! A tanfolyam minimum 4 fő jelentkezése esetén indul.

 

Tanfolyam tematikája:
0. alkalom: otthoni, előzetes tanulni való a megküldött jegyzet alapján.

 1. alkalom
  – Asztrológia alapok megbeszélése által az analógiás gondolkodás gyakorlása, Placidus asztrológiai program használatának megismerése- Gyermekasztrológiai elemzés menete
  – A gyermek korszakai és azok elemzésének lehetőségei
  – A gyermek temperamentuma, születési adottságok, fejlesztendő képességek korszakonként
 2. alkalom
  – Mit mutat meg a holdi kor, a gyermek első 7 éve, és hogyan elemezzük
  – Az első évek temperamentumbeli megnyilvánulása
  – Aszcendens, Hold szimbolikája a születési horoszkópban
  – Beilleszkedési, kapcsolatteremtő adottság
  – Merkúri korszak (7-14 éves kor) bevezető
 3. alkalom
  – Merkúri korszak temperamentumbeli működése, hogyan elemezzük
  – Tanulási képesség, jobb vagy bal agyféltekés adottságú?
  – Kommunikációs képességek, analitikus vagy szintetizáló gondolkodású
  – Mivel motiválható?
  – Kamaszkor, libidóbolygók működése, a kor nehézségeinek várható megnyilvánulása

A gyermekasztrológia hasznosságáról itt olvashattok részletesen:
Gyermekasztrológia – Csillagjóslás vagy valódi segítség?
Dudás Mária gyermekasztrológusÉrdeklődni, informálódni a tanfolyammal kapcsolatban: Dudás Mária gyermekasztrológusnál lehet közvetlenül a 06/30-4515002 telefonszámon vagy az astromarcsi@gmail.com e-mail címen.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása