Fel

Gyermekbarát honlapok versenye

best1

Gyermekbarát honlapok versenye

 

A Legjobb Európai Gyermekbarát Tartalom díjért indított verseny az utolsó hónapjába lépett. Célja, hogy gyerekeket és fiatalokat ösztönözzön a tanulásnak, a játéknak, a felfedezésnek, az alkotásnak adnak teret adó, gyerekeknek szóló netes tartalmak készítésére. 

best4

A zsűri által kiválasztott legjobb fiatal alkotók részt vehetnek a Google és az Interactive Software Federation of Europe vezető technikai szakértőinek néhány órás Google Hangouts tanfolyamán. Ez nagyszerű lehetőség a kezdő fiatal tartalomszolgáltatóknak arra, hogy szakemberekkel ismerkedjenek meg, akiktől tanulhatnak és választ kaphatnak a kérdéseikre, hogy ezáltal még többet tehessenek a gyermekbarát internetért.

 

best contetEddig már 29 országból több mint 300 európai tartalomszolgáltató pályázott a versenyre. A nevezések a www.bestcontentaward.eu weboldal ’galéria’ menüpontjában tekinthetők meg. A versenyre bármilyen típusú online tartalommal, például weboldalakkal, blogokkal, játékokkal, alkalmazásokkal, oktatási tartalmakkal, videókkal vagy egyéb multimédiás tartalmakkal lehet nevezni, amennyiben azok gyermekek vagy fiatalok számára készültek. Újonnan létrehozott és már létező tartalmakkal is lehet nevezni.

Az egyes országok győztesei továbbjutnak az európai döntőbe, amelynek nyertesei Brüsszelben a Safer Internet Day rendezvényen, 2014. február 11-én vehetik át a díjat.

Légy kreatív és pozitív! A legjobbat a gyerekeknek – a neten is!

Nevezési határidő: 2013. október 31.

További információ: www.bestcontentaward.eu

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása