Fel

Őszi élmények a napsütötte Burgenlandban

sonnen3

Őszi élmények a napsütötte Burgenlandban

A Sonnenthermében a legkisebbek a legnagyobbak, hirdeti a szálloda és fürdő, s valóban ez az a hely, ahol teljes kikapcsolódásban részesülhetnek az ide látogatók. A jókedvért és a szórakozásért Sunny Bunny, a fürdő saját kabalája a felelős.

Csúszda birodalom

sonnen4

Ha valaki még nem hallott volna róla, itt található Ausztria legnagyobb beltéri csúszdája. A csúszdaélmény határtalan, hiszen aki igazán bátor, az több mint 800 méternyi hosszan csúszhat le. Mindegy, hogy Quaxi vagy a Monster csúszdát választja, a határtalan csúszdaélmény elkápráztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A legnagyobb attrakció mégis a 270 méter hosszú „XXL Monster Ride“, melyben úszógumikkal akár hárman is lecsúszhatnak. Az ugrótoronyról 1, 2, vagy 3 méterről is csobbanhatnak a nagyok a mélybe. Aki viszont inkább a magasba vágyik, az felmerészkedhet a három méter magas mászófalra, ahonnan szintén hatalmasat csobbanva érkezik meg a medencébe.

Vonattal a réten

“Beszállás! A vonat indul!”, hallani napjában  többször a Sonnentherme kültéri játszóréten. Itt rója köreit a kisvasút, rengeteg izgalmas állomást érintve. De, aki inkább a vízben maradna, az hajókázhat az elektromos kishajókkal is, melynek  saját kikötője van, hajóházikója  és világítótornya. A gyerekek építész tudásukat is megmutathatják, ha van kedvük felépíthetik a világ legnagyobb, vagy a legszebb homokvárát, ehhez a hely a strand homokos területén biztosított.sonnen2

Relax World

Stresszmentes övezetnek is hívhatjuk a Relax World részleget, amely a fürdő belterületén található. A 170 négyzetméter területű  pihenő övezetben a felnőtt látogatóknak kínálnak felhőtlen kikapcsolódást a szálloda munkatársai. A feltöltődésben segíthetnek a termál vízes fürdők, illetve a szauna világ.

Sunny Bunny Úszóiskolája 

Sunny Bunny úszóiskolájában senki sem merül el. A babák a számukra speciálisan kialakított medencékben ismerkedhetnek meg a vízzel, míg a kicsit nagyobbak itt tanulhatnak meg úszni. A vízből csak a beltéri játszórészleg csalogathatja ki a gyerkőcöket, ahol barkácsolás, festés vagy épp Sunny Bunny-val ellejtett tánc várja őket. Az esti filmnézésnél  a kis filmrajongókat 3D-s moziteremben várják, ahol számtalan gyerekfilm klasszikust nézhetnek meg.

A Sonnentherme élményfürdő újdonságai listába szedve:

  • 270 méter hosszú “XXL Monster Ride” óriáscsúszda úszógumival 2-3 személy részére
  • sebes csúszdaélmény a 111méter hosszú “Air Racer” csúszdán 1 személyes úszógumival
  • “Quaxi” és “Flipper” csúszdák a kicsiknek, 12-14 méter hosszan
  • még számos csúszda a már ismert két óriáscsúszdával “Speedy”-vel és “Twister”-rel
  • parkhoz hasonló terület számos attrakcióval és természetes árnyékkal

○     ugrótorony egy, kettő és három méter magasból

○     három méter magas mászófal a kültéri “Splash” medence fölött

○     450 négyzetméternyi kültéri vízfelület kisgyerekeknek

○     gyerekvasút állomással és alagúttal

○     homokos játékélmények a baba strandon

○     elektromos kishajók kikötővel, hajóházikóval és világítótoronnyal

○     vidám vízihinta és vízipisztolyállomás

○     rossz idő esetére kiúszó a sportmedencéhez

○     Sunny Bunny színpad a kültéri játszóparkban

  • nyugodt pillanatok a Relax World-ben pezsgőágyakkal, masszázsfelületekkel és 170 négyzetméternyi kellemesen meleg termálvíz
  • szauna világ a forró időtöltéshez, pihenőrészleggel
  • babakocsis anyukák részére külön lift
  • nagyvonalú beltéri játszórész és 3D-s mozi
  • baba és gyerekúszás Sunny Bunny úszóiskolájában a specálisan babák és gyerekek számára kialakított úszó medencékben

További információkat talál a www.sonnentherme.at és a www.sonnenpark.at oldalakon. Sunny Bunny világába betekintés nyerhető a www.sunnybunny.at oldalon.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása