Fel

Harcias pingvinekkel köszönti az őszt a Nickelodeon

madagaszkár pigvinjei  (5)

Harcias pingvinekkel köszönti az őszt a Nickelodeon


Madagaszkár nem éppen a hideg éghajlatáról híres, a Nickelodeon animációs sorozatában azonban köszönik szépen, szívesen sütkéreznek a napsütésben a pingvinek. Na, és persze a hírnévben is! A Madagaszkár pingvinjei ugyanis a gyerekcsatorna egyik legnépszerűbb sorozata, most pedig a harmadik évad legújabb részeivel frissülhetnek fel a történet rajongói. Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény szeptember 9-től elszabadul, a szedett-vedett csapatot senki sem állíthatja meg!

madagaszkár pigvinjei  (3)

Mókás kalandokból nem lesz hiány a sorozat új részeiben, a premierhéten hőseink minden különleges képességére szükség lesz ahhoz, hogy megmentsék a bajba jutottakat. Kapitány katonai szakértelmével, a stratégaként is működő Kowalski zseniális találmányaival, a Közlegény érzékeny, de nagyon hatékony tanácsaival, Rico pedig néhány bombával vértezi fel magát az elit alakulat előtt tornyosuló akadályok ellen.

A pingvinek legújabb kalandjai elfeledtetik majd az iskolakezdést! Közlegény jégrevüre megy, két haverja, Roy és Bing pedig tévésztárnak áll. Kapitány minden határozottságára szükség lesz ahhoz, hogy egyben tartsa a csapatot, főleg, amikor feltűnik a színen egyik ősellenségük, a rosszindulatú tatu, az Amarillo Kölyök. Ehhez persze Julien királynak, az állatkert önjelölt uralkodójának is lesz egy-két szava, akinek egy kis önzőségért nem kell a szomszéd ketrecig mennie.

madagaszkár pigvinjei  (4)

Lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere, ráadásul jól ismert kedvenceink megmutatják, milyen az, amikor valaki kifordul önmagából. Ezt Leonard, a paranoid koala tolmácsolásában láthatjuk, aki bebizonyítja, tényleg számít a legkisebb is!

PoM_03

A Madagaszkár pingvinjei BAFTA és Emmy-díjas animációs sorozat, mely a Los Angeles Times szerint komikus és akciójelenetekben is bővelkedik, így egyszerre emlékeztet a Kengyelfutó gyalogkakukkra és a ’40-es évek gengszterfilmjeire.

 

Madagaszkár pingvinjei – vadiúj részek, szeptember 9-től 13-ig, 18:25-ös kezdéssel!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása