Fel

Játszva is közlekedj biztonságosan!

kobe3

Játszva is közlekedj biztonságosan!

 

Rajzold le, amikor éppen biciklizel/görkorcsolyázol/rollerezel, vagy más szórakoztató módon közlekedsz, és emeld ki, hogy közben mit teszel azért, hogy biztonságosan, balesetmentesen közlekedj! A legszebb, legötletesebb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy-egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék is gazdára vár.

 koben

A KÖBE évek óta nagy hangsúlyt fektet a közlekedésbiztonságra, s tavalyi nagy sikerű közlekedésbiztonsági rajzpályázata után most ismét szeretné játékos módszerekkel felhívni a legfiatalabb korosztály figyelmét ennek fontosságára. E célból a kicsik közt évek óta széles rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu támogatásával rajzpályázatot ír ki „Játszva is közlekedj biztonságon!” címmel.

Szabályok:

  • Ha ősszel már legalább középsőbe mész, de legfeljebb 2. osztályos leszel, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: középsős és nagycsoportos óvodások, illetve 1-2. osztályos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s azt küldd be!
  • A pályázatot kiíró KÖBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, postai címedet és az e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá az iskolád nevét és címét!

kobe3

Beküldési határidő:

2013. szeptember 25.

Beküldési cím: 

e-mailben: rajzpalyazat@kobe.hu ; JPG formátumban (scannelve)

postai vagy személyes úton:  KÖBE 1108 Budapest, Venyige utca 3.

A borítékra, illetve az e-mail tárgyába kérjük feltüntetni a „Rajzpályázat” jeligét!

Elbírálás:

  • A pályaművekre első körben a közönség szavazhat a www.kobe.hu honlapon, 2013. szeptember 28-október 6. között! Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra!
  • A KÖBE honlapján első körben kiválasztásra kerülő 15-15 pályázatot a KÖBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el 2013. október 15-ig.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • A díjátadót november 5-én rendezzük meg a KÖBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk.

Nyeremények:

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, görkorcsolyát, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet, társasjátékot és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomag vár a legtöbb rajzot beküldő ovis és sulis csoportra, osztályra is!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása