Fel

Határtalan természet – hétvégén vár a szentendrei Skanzen

Felföldi Mezőváros

Határtalan természet – hétvégén vár a szentendrei Skanzen

 

 

Koncertek, természetjárás, bringatúrák, kézműveskedés és a Skanzen 168 attrakciója várja a látogatókat az augusztus 20-i hosszú hétvégén. Augusztus 21-én koncertet ad a Kaláka is.

A Határtalan Skanzen tematikus évhez kapcsolódóan augusztus 20-22. között a természetet veszi górcső alá a múzeum. A falusi ember, a parasztgazda és a mesterember szoros kapcsolatban élt az őt körülvevő természettel. Megfigyelte a csillagok járását, az időjárást, az állatok viselkedését és a növényeket is.

 

Játszótér

 

A három napos hétvégén bringatúrán és természetjáró túrákon fedezhetik fel az érdeklődők a szabadtéri múzeum területét és rejtett kincseit, kézműves foglalkozásokon és játszó udvarokon a természetes alapanyagok és játékok kerülnek középpontba. Növényi festés mellett bibliai kémiai kísérletek, kőzetbemutató, nemezelés, ékszer-, távcső, terméskép készítés, mesék és koncertek színesítik a programot. Augusztus 21-én 15 órakor a Kaláka Együttes Nálatok laknak-e állatok? című albumát hallgathatják kicsik és nagyok.

Mindenkit szeretettel vár a Skanzen.

 

Skanzen biciklis tura_

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása