Fel

„Így közlekedünk vízen, levegőben!” – rajzpályázat bicikliért

egyszervolt-300x600

„Így közlekedünk vízen, levegőben!” – rajzpályázat bicikliért

Időnk legnagyobb részét – hacsak nem vagyunk pilóták, légiutaskísérők, hajóskapitányok vagy akár matrózok – földön töltjük, és lábon, vagy épp valahány keréken jövünk-megyünk. Az elmúlt néhány évben körbejártuk a két- vagy többkeréken, illetve tömegközlekedéssel való közlekedést, most viszont szeretnénk a föld fölé emelkedni, vagy épp vízre szállni. Szárnyaljon a fantáziád, akár a repülőé, merülj mélyre az ötleteid hullámaiban, akár egy tengeralattjáró, és rajzolj le nekünk valós vagy még fel nem talált vízi vagy légi (esetleg mindkettő) közlekedésre alkalmas járműve(ke)t!

Hogyan néz ki álmaid repülőgépe? Kettő helyett öt szárnya van vagy mondjuk az egész üveg? Vagy esetleg kicsit magasabbra szállnál és egy űrhajóból néznéd a csillagokat? Mutasd meg, Te hogyan képzelsz el egy izgalmas, ugyanakkor biztonságos légi járművet!

Amennyiben hajóztál már, biztosan észrevetted, hogy mindennek megvan a helye és az ideje, rend és szabályok uralkodnak. Mindez a biztonságot szolgálja, ott bizony a víz az úr. Gondolkoztál már azon, hogy milyen lehet egy olyan hajó, ami a víz felszínén és a víz alatt is tud közlekedni? Hogy egyszer csak nem a kikötőt látod, hanem halak úszkálnak el az ablak előtt? Izgalmasan hangzik, ugye? Mindegy, hogy valami egészen szokatlan vízi közlekedési eszközt rajzolsz, vagy egy nagyon szép vitorlást, amit a Balatonon láttál egyik nyáron, küldd el nekünk a megadott határidőig és nyerj értékes nyereményeket!

Akármilyen eszközzel is utazol, a biztonság legyen mindig az első! Kösd be a biztonsági öved, vedd fel a mentőmellényt, ne állj fel, ha nem megengedett, és mindig legyen melletted felnőtt!

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 10. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu oldal, illetve a traff.hu munkatársait. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „Így közlekedünk vízen, levegőben!” címmel.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel az általánosban, akkor küldj egy vízi vagy légi közlekedési eszközt ábrázoló A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád/óvodád nevét és postacímét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő: a rajzokat 2021. október 8.-ig várjuk a KöBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2021. október 16-24. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • Amennyiben a vírushelyzet lehetővé teszi, a díjátadót várhatóan november végén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk. Személyes díjátadó hiányában – a tavalyi évhez hasonlóan – a díjakat postai úton kézbesítjük.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, a biztonságos közlekedéshez szükséges védőfelszerelést, egyszervolt.hu és Traff Park nyereményeket, valamint egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Továbbá, külön közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát!

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása