Fel

Húsvéti ajánlatok a Manó Könyvek Kiadótól

mano-cimke

Húsvéti ajánlatok a Manó Könyvek Kiadótól

A 2004-ben alapított Manó Könyvek küldetése a minőségi, de mindenki számára elérhető gyerekkönyvek kiadása. A legkisebbeknek szóló leporellóktól, lapozóktól, színezőktől és fürdős könyvektől a mesegyűjteményeken, ismeretterjesztő sorozatokon és első olvasókon át a tinédzsereknek szóló regényekig számos kiadvánnyal vagyunk jelen a piacon.

 

pixel

pixel

 

Fejtörők

 

vidam-husveti-fejtorok

 

Korsós Szabina: Vidám Húsvéti fejtörők 4-7 éveseknek

 

Kedves Gyerekek! Ez a kötet nektek készült, telis tele húsvéti fejtörőkkel,labirintusokkal, színezőkkel vidám feladatokkal.Vihetitek az óvodába vagy az iskola napközijébe, hogy gyorsabban teljen az idő. Csinálhatjátok egyedül vagy akár közösen a legjobb barátokkal. Utazás közben, vagy várakozáskor is hasznos lehet ha nálatok van. Forgassátok szeretettel!

 

Terjedelem: 48 oldal

Méret: 148 x 205

Kötés: fűzött

Ára: 790 Ft

ISBN: 9789634033585

 

 

sarkanyfi

 

Bíró Szabolcs – Korsós Szabina: Játékos fejtörők sárkányfival és barátaival

 

Kedves Gyerekek! Amikor megírtam Sárkányfi első kalandját – A sárkány, aki nem akart aludni című mesekönyvet-, reméltem, hogy a sokszögletű kerek erdő lakói elnyerik az olvasók rokonszenvét, és még számos további kalandban vehetnek részt együtt. Ebből a foglalkoztatóból most kicsit jobban megismerhetitek Sárkányfi családját és legközelebbi ismerőseit. Kuruttyot, a békát, Fincit, a mezei egeret, Ursusz,az örvös medvét, Aszklépioszt, az erdei siklót és Strixet, a bölcs öreg szakállas baglyot. Keressétek meg a helyes ösvényt, fedezzétek fel a képeken látható különbségeket, kössétek össze a számokat, rajzoljatok, színezzetek, és Sárkányfi pompás varázslatos világa ezer színben elevenedik meg előttetek! Jó szórakozást kívánok nektek a sokszögletű kerekerdőben! Barátsággal: Bíró Szabolcs

 

Terjedelem: 48 oldal

Méret: 148 x 205

Kötés: fűzött

Ára: 790 Ft

ISBN: 9789634033592

 

 

Bori és Berci – kedvencek húsvétra is!

 

bori-husvet

 

Bori húsvéti foglalkoztatója – Barátnőm, Bori

 

Foglalkoztatók, lapozó- és olvasókönyv ajándékba. A Barátnőm, Bori foglalkoztatófüzet-sorozat ezen kiadványa a húsvéti készülődéshez kínál kreatív kézműves ötleteket az óvodás és kisiskolás korú gyerekeknek. A gyerekek kedvükre színezhetnek, készíthetnek kedves tárgyakat, és ötleteket kapnak ahhoz, hogyan dekorálják saját alkotásaikkal a lakást és a húsvéti asztalt.

 

Terjedelem: 24 oldal

Méret: 190 x 270

Kötés: Kartonált

Ára: 890 Ft

ISBN: 9789634030409

 

 

nagy-bori-konyv

 

Julia Boehme: A nagy Bori könyv – Barátnőm Bori

 

Tanulj olvasni Borival lépésről-lépésre! A könyvben hét új Bori-történet található: kalandok szemtelen kis állatokkal és kedves pónikkal,, izgalmas mesék erdei kirándulásról, elveszett sárkányokról és egy különleges utazásról, ami a csillagokhoz vezet.

Minden történethez érdekes tudnivalók, játékos rejtvények és kreatív, vidám feladatok kapcsolódnak. Ezek nem csupán remek szórakozást ígérnek a nagy óvodások és kisiskolások számára, hanem egyszersmind segítenek megismerkedni nekik a betűk világával, felkeltik és elmélyítik érdeklődésüket az olvasás iránt.

 

Terjedelem: 170 oldal

Méret: 163 x 238

Kötés: Keménytáblás

Ára: 2490 Ft

ISBN: 9786155385902

 

 

evszakok

 

Az évszakok – Barátnőm, Bori foglalkoztató

 

A Barátnőm, Bori foglalkoztatófüzet-sorozat ezen kiadványa óvodásoknak vagy iskolai előkészítő csoportba járó gyerekeknek segít ismereteket szerezni az évszakokról, és rendszerezni azokat. A kicsik nyomon követik a természetben zajló változásokat, és a játékos fejlesztő feladatok által ismerkednek a növény- és állatvilággal. Kedvükre színezhetnek, vagy gyűjthetnek faleveleket és terméseket. A gyerekek sok izgalmas kérdésre kapnak választ, és mindezt játékos formában, hogy az ismeretszerezés szórakoztató élmény legyen számukra.

 

Terjedelem: 24 oldal

Méret: 190 x 270

Kötés: Keménytáblás

Ára: 890 Ft

ISBN: 9789639737082

 

 

berci-szerszamosladaja

 

Christian Tielmann: Berci szerszámosládája

 

Vigyázat, ezermesterek! Ebben a könyvben mérünk, fűrészelünk, kalapálunk, gyalulunk és csavarozunk. Berci és Frici új házat épít a tyúkoknak. Nagyapa műhelyében minden szükséges szerszámot megtalálnak: fűrészt, kalapácsot, csavarhúzót, mérőlécet, fogót, szögeket… A munka során pedig nem csak tyúkokkal, de számos kérdéssel is szembe kerülnek. A szerszámos könyv bemutatja a legfontosabb szerszámokat és használatukat, izgalmas kihajtható fülecskékkel, kicsi és nagy ezermestereknek, 3 éves kortól.

 

Terjedelem: 14 oldal

Méret: 248 x 270

Kötés: Keménytáblás

Ára: 3990 Ft

ISBN: 9789634031413

 

 

Tavaszi olvasmányok

 

csakazertis

 

Balázsy Panna: Szandra és a 3-b – Csakazértis

Szia! Még mindig Szentesi Szandra vagyok, és még mindig 3.b-s, de ezt így, a negyedik részre már biztosan tudod! Anya egyre jobb fej (elvisz egy divatbemutatóra), Apa is nagyon rendi – a nővérem meg sajnos tini. Végre itt a tavasz, túlélem a húsvéti locsolkodást, osztálykirándulunk, lezárjuk az évet, és enyém lesz Bebi, a világ legbogyibb kiskutyája! Csakazértis nekem vannak a legjobb barátaim! Nem hiszed? Olvasd el!

 

Terjedelem: 96 oldal

Méret: 215 x 145

Kötés: Keménytáblás

Ára: 1690 Ft

ISBN: 9789634032717

 

 

csupacucc

 

Balázsy Panna: Csupacucc – Szandi ruhatára

 

Szia! Szandra vagyok, ez pedig az én divatszínezőm! Most már nem csak filmsztárnak, hanem modellnek is érezhetem magam. Tervezd meg, hogy mit viseljek a suliban, egy buliban, vagy színházban, és segíts, hogy a strandon is divatos lehessek! Színezz, ragaszd fel a 38 matricát, és szórakozz remekül a Csupacuccal! Kalandra fel!

 

Terjedelem: 24 oldal

Méret: 270 x 190

Kötés: Irkafűzött

Ára: 1490 Ft

ISBN: 9789634032724

 

 

hol-lakik-a-kiseger

 

Erwin Moser: Hol lakik a kisegér? – Tavaszi és nyári mesék

Fordította: Nádori Lídia

Erwin Moser, a népszerű osztrák meseíró és illusztrátor állatmeséi elsősorban kisóvodásoknak szólnak, de a család minden tagját elbűvölik. A kötetben kilenc vidám tavaszi és nyári történet található Nádori Lídia fordításában. A könyv napsütötte, izgalmas csavargásainak főhősei Az egércirkuszból már ismert, szeretetre méltó állatok. Hogy ezúttal mi minden történik kis kedvenceinkkel? A kisegér alvóhelyet keres, és meg is találja azt egy mackó hasán. Nina, a kiscica bukfencet vet a levegőben, egy repülőgép pilótájaként. A Cinciváry család otthonra lel egy propellerrel fölszerelt teáskannában. Trixi, az egér útra kél a világűrbe. Lili barátaival együtt kalandozik a tengeren egy tökhéjcsónak fedélzetén. Az egérkalózok pedig megtalálják a csillogó kövek barlangját.

 

Terjedelem: 128 oldal

Méret: 163 x 240

Kötés: Keménytáblás

Ára: 2490 Ft

ISBN: 9786155220579

 

 

tigrisbogar

 

Erwin Moser: A tigrisbogár… és más történetek

 

A levéltetű elhiteti a kert lakóival, hogy a krumplibogár valójában elvarázsolt indiai tigris. A hangyáknak istene van: barna színű, és bőg, mint a tehén. A ravasz légy pedig egy mese segítségével szabadul ki a pók hálójából. Aki egyszerre vágyik bűbájos és mókás állatok társaságára, vidám kalandokra, valamint filozófiai mélységű gondolatokra, olvassa Erwin Moser történeteit!

 

Terjedelem: 192 oldal

Méret: 163 x 238

Kötés: Keménytáblás

Ára: 3290 Ft

ISBN: 9789634032663

 

 

 

Lenyűgöző böngészők és ismeretterjesztő albumok –
színes kiadványok, gyönyörű rajzok, izgalmas tanulás!

 

foldalatt

 

Aleksandra Mizielinska – Daniel Mizielinski: Föld alatt / Víz alatt

 

Ez a különleges könyv páratlanul izgalmas utazásra hív. Bekukkanthatsz a föld alatti üregekbe, leereszkedhetsz a világ legmélyebb bányájába, vagy találkozhatsz például rekordokat felállító búvárokkal, mesésen tarka halakkal, különös mélytengeri teremtményekkel és felfedezheted a Titanic roncsait is. Az okos és könnyen érthető magyarázatok melletti hatalmas illusztrációk és részletgazdag ábrák egyre mélyebbre és mélyebbre hívnak, egészen a Föld forró magjáig. A népszerű lengyel illusztrátor-házaspár – akárcsak a korábbi sikerkönyvben, a Világlátóban – ebben a kötetben is azt tartotta szem előtt, hogy a gyönyörűen és sok humorral megrajzolt oldalak elvarázsolják az olvasókat, és közben felfedezzék világunk megannyi rejtett szépségét.

 

Terjedelem: 112 oldal

Méret: 370 x 270

Kötés: Keménytáblás

Ára: 7490 Ft

ISBN: 9789634032373

 

 

izes-bolygo

 

Giulia Malebra – Febe Sillani: Ízes bolygó

 

FEDEZD FEL A VILÁG LEGFINOMABB, LEGFURCSÁBB ÉS LEGÉRDEKESEBB ÉTELEIT! Ez az atlasz nem arról szól, melyik országnak mi a fővárosa, és hol milyen hegység húzódik: ezúttal az éhes pocakokat szólítjuk meg, és azt mutatjuk meg, hogy a világ különböző tájain mit esznek az emberek. Az olasz Febe Sillani illusztrációi segítségével hat kontinens (Észak-Amerika, Dél-Amerika, Európa, Ázsia, Afrika és Óceánia) gasztronómiájához kerülhetsz közelebb: láthatod, hol esznek férges sajtot, mérgező húsú halat, vagy épp grillezett tengerimalacokat. És ha tényleg nagyon szeretsz enni, akkor érdekesnek találod majd azt is, hogy melyik ételnek mi a története, melyik alapanyag honnan származik, a Föld mely tájairól jutnak el a finomságok a saját konyhánkba. Gianni Annoni étteremtulajdonos szakmai ajánlásával.

 

Terjedelem: 78 oldal

Méret: 370 x 270

Kötés: Keménytáblás

Ára: 5490 Ft

ISBN: 9789634032816

 

 

vilaglato

 

Aleksandra Mizielinska-Daniel Mizielinski: Világlátó

Fordította: Boczán Bea

 

A Világlátó nem csupán egy atlasz, annál sokkal több! Szemet gyönyörködtető térképkönyv, melynek gazdagon illusztrált oldalpárjai nemcsak földrajzi elnevezéseket tartalmaznak, hanem rengeteg egyéb információt. A térképeket nézegetve megtudhatod, hogy melyek egy adott ország legérdekesebb helyei, milyen állatok és növények népesítik be, melyik híres festő, tudós, zeneszerző vagy író élt és alkotott a határain belül, mik az országra jellemző ételek és italok, és milyen kulturális eseményekről nevezetes. A könyv a Föld országainak színes sokféleségét hirdeti, bemutatva azok gazdagságát a hatalmas hegyektől kezdve a legkisebb bogarakig, és persze azt is, ami a kettő között van.

 

Terjedelem: 108 oldal

Méret: 272 x 370

Kötés: Keménytáblás

Ára: 6490 Ft

ISBN: 9789634031062

 

 

Kifestő és foglalkoztató füzetek, vidám, húsvéti feladatokkal

 

mondokas-husveti-szinezo

 

Eszes Hajnal: Mondókás húsvéti színező

 

16 oldalas húsvéti színező mondókákkal

 

Terjedelem: 16 oldal

Méret: 205 x 295

Kötés: fűzött

Ára: 129 Ft

ISBN: 9786155385414

 

 

Eszes Hajnal: Vidám húsvét – Mondókás színezőfüzet

 

16 oldalas húsvéti színező mondókákkal

 

Terjedelem: 16 oldal

Méret: 205 x 295

Kötés: fűzött

Ára: 129 Ft

ISBN: 9786155385421

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása