Fel

Hamisítatlan apa-fiú élmények a vadonban – Ben 10 ikonikus lakóautójával, a Rozogánnyal

new-ben-10

Hamisítatlan apa-fiú élmények a vadonban – Ben 10 ikonikus lakóautójával, a Rozogánnyal

Egy kalandvágyó tízéves Ben rábukkan az Omnitrix nevű szuperkarkötőre, amelynek segítségével megmenti a világot.  Ugye ismerős a sztori? Új epizódokkal jelentkezik a Cartoon Network egyik legsikeresebb sorozata, a Ben 10, amelynek hatására gyermekek milliói képzelték el, hogy különböző idegen lények bőrébe bújhatnak.  Egy lüktető, akció- és fantáziadús világ tárul az új nézők elé, még több, szívet melengető momentummal és humorral átszőve.

 

Ben 10: Új epizódok a Cartooon Networkön

A sorozat főszereplője Ben Tennyson, egy átlagos tízéves fiú: szereti a videojátékokat, imád biciklizni és néha bajba is keveredik. Amikor kiderül, hogy az Omnitrix segítségével különféle földönkívüli hősökké képes átváltozni, ráébred, hogy ezt az erejét a jó cél érdekében kell használnia.

pixel

pixel

 

Ben nagypapája Max elsőre úgy néz ki, mint egy jámbor nyugdíjas, azonban minden buliban benne van. Türelemmel, bölcsességgel  kordában tudja tartani rakoncátlan unokáit, nem beszélve élménydús kirándulásaikról ikonikus lakókocsijukkal, a Rozogánnyal, amelyek során ráncba szedi két csibész unokáját: Ben-t és unokatestvérét Gwent.

ben-fogle

 

A sorozat új epizódjának alkalmából Nagy-Britanniában az alkotók elkészítették a legendás Rozogány pontos mását, és felkérték Channel4 csatorna népszerű és sármos televíziós műsorvezetőjét, Ben Fogle-t és hat éves  kisfiát Ludot, hogy mutassa be, milyen egy hamisítatlan apa-fiú kaland az országot járva. A vállalkozó kedvű ’fiúk’ nemcsak felfedezték Anglia legszebb vidékeit, de számos elképesztő kalandban volt részük: többek közt megfőzték Ben 10 kedvenc, pirana májat tartalmazó eledelét, részük volt reggeli mókus-meglepetésben, az apa megtanította fiának a vadkempingezés legalapvetőbb, legizgalmasabb szabályait, valamint a lakóautóban több szerencsés brit családot is vendégül láttak. Max nagyapa nevezetes távcsövével pedig aprólékosan szemügyre vehették az angol vadon legcsodálatosabb teremtményeit. Az autó pedig természetesen fel volt szerelve olyan technológiai csodákkal, amelyek egy hat éves gyerek számára még a tűzgyújtásnál is izgalmasabbak: pl galaktikus projektorral, vagy ’négy a nyerő’ társasjátékkal.

 

Ben Fogle így nyilatkozott: „Nem tudok elképzelni jobb programot egy iskolai szünetre, mint ez a lakókocsis kaland! Érdekes módon csomó hasonlóság van  köztem és Ben Tennyson közt – imádjuk a kalandokat, hasonló a humorérzékünk. Persze nekem nincs földöntúli szupererőm.”

Ben-Fogle-

 

A 2005-ös eredeti széria sikerét jól mutatja az azóta elkészült három további sorozat (Ben 10 és az idegen erők, Ben 10: Ultimate Alien és Ben 10: Omniverzum), két animációs film (Ben 10: Az Omnitrix titka, Ben 10: Le az űrlényekkel!) és két élőszereplős film (Ben 10: Harcban az idővel, Ben 10: Alien Swarm).

 

Új epizódok a Cartoon Networkön hétvégente 14.50-kor, hétköznaponkét 14.05-kor

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása