Fel

„Így közlekedünk biztonságosan két keréken”, – rajzpályázat bicikliért

Girl and boy learn to roller skate in summer park. Children wearing protection pads and safety helmet for safe roller skating ride. Active outdoor sport for kids. Siblings help and support each other

„Így közlekedünk biztonságosan két keréken”, – rajzpályázat bicikliért

 

 

Újra rajzpályázat

Kerékpár, roller, kismotor… biztosan te is használtad már valamelyiket, akár többet is ezek közül. Sokan még csak próbálgatják, hogyan tudnak két keréken boldogulni, kezdetben akár pótkerekek segítségével, a nagyobbak közt pedig már vannak igazán vagányok is. Legyél akár kezdő, vagy profi kétkeréken, mindenképpen fontos így is elsajátítani a közlekedés alapjait, magadévá tenni néhány szabályt, mielőtt kimész a forgalomba.

Ha biciklivel kirándultok vagy épp rolleren, kismotoron gurulsz, mikre szokták felhívni a szüleid és a tanítók a figyelmeteket, hogy mire kell figyelni ilyenkor nagyon? Használtok védőfelszerelést, a zebránál leszálltok az eszközökről, milyen szabályokra figyeltek, hogy biztonságosan közlekedjetek velük? Rajzold le, te hogyan szoktál közlekedni kétkeréken, és mutasd meg, mitől lesz az igazán biztonságos! A legszebb, legkreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára.

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 8. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „Így közlekedünk biztonságosan két keréken” címmel.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel az általánosban, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád/óvodád nevét és postacímét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő: A rajzokat 2019. október 7.-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2019. október 12-20. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • A díjátadót várhatóan november végén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park nyereményeket és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát is!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása