Fel

Menő Mike – új sorozat a Boomerang csatornán

mighty_mike_group_pose_620x348

Menő Mike – új sorozat a Boomerang csatornán

Semmiképp ne hagyd ki a vadiúj házikedvenc család vígjáték sorozatát, amely elsőként 2019. szeptember 16-án 16.45-kor mutatkozik be a Boomerang-on!

Bemutatjuk Mike-ot, a pallérozott és kifinomult ízlésű házikedvenc mopszot, aki mindennél jobban szereti otthonának nyugalmát. Mike a „főszereplő bajkeverő” a róla elnevezett új, állatos vígjáték sorozatban, a Menő Mike-ban, melynek premierjét 2019. szeptember 16-án 16.45-kor láthatjátok a Boomerang-on.

A film előzetesét itt láthatod!

A Mikkelsen család otthonában játszódó vidám sorozat minden egyes epizódjában elharapódzik a káosz, amikor a többi házikedvenc – köztük egy bajkeverő teknőc-trió és egy nem is olyan ártatlan házicica – a házigazdák távollétében mindenféle őrült kalandba keveredik. Bobbal lesiklani a lépcsőn, vagy a csilláron lengedezni – ebben a házban aztán nincs egy unalmas pillanat sem! Mike-ra hárul a feladat, hogy megmentse a házat a totális összeomlástól.

 

Menő mike2

 

Azért ebben a kutyában több is van, mint gondolnánk. Ha épp nem otthona megmentésén fáradozik, láthatjuk, ahogyan teljes gőzzel próbálja lenyűgözni Iris-t, a szomszédban élő kutyalányt. Bár mindent elkövet, hogy közömbösnek tűnjön, tervei gyakran visszájára sülnek el. Ha jobban belegondolunk, a kacérkodás nem is olyan egyszerű dolog, mikor a házad éppen romba dőlni készül! Vajon sikerül Mike-nak meghódítani Iris szívét? Kapcsolj oda, hogy kiderítsd!

A házikedvenc család nem mindennapi esetlenségei garantáltan megnevettetnek. Ne hagyd ki, és nézd velünk a Menő Mike által előidézett felfordulást, amely 2019. szeptember 16-án 16.45 órai kezdettel érkezik a Boomerang tévébe.

A Boomerang tévécsatorna képviselői a bemutató sajtóvetítésére izgalmas kutyus-gazdi parti programot állítottak össze, amelyen a főszerepet a kutyusok kapták: különféle programokon – kutyamasszázs, Dog Dance bemutató és oktatás, közös fotó készítése, pólónyomtatás – vehettek részt. A programot egy közös kutyus-gazdi grillezés zárta, amelyet a négylábú vendégek egy névre szóló menő, Menő Mike tányérból fogyaszthattak el.

Kiss Ágnes, a Boomerang csatorna képviselője elmondta: „A sorozat egy vérbeli vígjáték, amelyben van barátság, kaland, kutyaszerelem, s amelyben a karakterek különbözősége adja az igazi helyzetkomikumokat – pontosan, mint egy emberekről szóló vígjátékban. Talán azért is ennyire telitalálat a sorozat, mert kicsit magunkra ismerhetünk az egyes szereplőkben.”

 

Menő mike3

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása