Fel

III. Meseszerzők színpadon az új FMH-ban

takács mari

III. Meseszerzők színpadon az új FMH-ban

Új helyszín, új programok várják a látogatókat a Fehérvári úton. Idén ősszel megrendezik a III. Meseszerzők színpadon c. rendezvényt, ahol a mesék mellett  írókkal, zenészekkel találkozhatnak a kicsik és nagyok.

Őszanyó meglepetései

Milyen meglepetést tartogat Őszanyó a gyerekeknek? A színes falevelek borította Fehérvári úton sétálva hova érdemes benézni? Nyúl Péter barátaival vagy a „Vándor Meseíróval” találkozhatsz, ha eljössz az új Fővárosi Művelődési Házba október 13-án szombaton! A III. Meseszerzők színpadon című rendezvényen délelőtt a Kolompos Együttes verses mulatságán vehetsz részt, majd délután a papírmerítés fortélyaival ismerkedhetsz meg a Kreatív Műhelyben!

Ismerd meg a szerzőket

Számos kortárs mesekönyvíróval találkozhatsz, ugyanis Böde Péter „Vándor Meseíró” interaktív foglalkozást tart, Takács Mari könyvillusztrátor pedig különleges papírszínházas meséket mond el, köztük A brémai muzsikusok vagy a Violetta és Rigoletto. Both Gabit, a Hintarabló című mesekönyv íróját keresőjátékos író-olvasó találkozón ismerheted meg, majd esti meseként, babzsákokon elnyújtózva, Beatrix Potter Nyúl Péter barátai című filmjét nézheted meg. Az óvodás és iskolás korosztály számára szervezett programok mellett a karon ülő babák és a felnőttek is jól szórakozhatnak! A kicsiknek Kerekítő Mondókás Móka foglalkozást tart Cseke-Marosi Eszter, a felnőttek pedig Dr. Kádár Annamáriával találkozhatnak, akivel Mesepszichológia című könyvéről lehet majd beszélgetni a „Szülők óráján”. Nemcsak mesekönyveket vásárolhatunk ezen a napon, hanem a Csimota Kiadó papírszínházait és a Mazee Stúdió babzsákjait is. Szeretettel várnak a meseszereplők és a meseírók!

További információk: www.fmhnet.hu

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása