Fel

Indul a Cartoon Network Fociakadémia

podolski3

Indul a Cartoon Network Fociakadémia

Itt mindenki labdába rúghat.

Június 1-től a Cartoon Network csatornán és a www.CartoonNetwork.hu oldalon

Lukas Podolski, az Arsenal csatára lesz a házigazdája a Cartoon Network csatorna immáron hagyományosnak nevezhető futballversenyének, a Cartoon Network Fociakadémiának. A versenyre jelentkező ifjú európai focisták legjobbjai idén is meghívást kapnak egy nyári, angliai futballedzésre, amelyet Podolski tart személyesen.

podolski2

A június 1-én induló Cartoon Network Fociakadémia során futballrajongó gyerekek tölthetik fel focis videóikat a www.CartoonNetwork.hu/fociakademia oldalra. A videókból a közönség választja ki a húsz legjobbat, majd a Képes Sport magazin és a DIGI Sport csatorna szakértő zsűrije dönti el, hogy ki utazhat egy kísérővel és a többi európai ország bajnokával együtt a Cartoon Network különleges, Podolski által vezényelt edzésére Angliába. Az edzésnapról a csatorna filmet készít, amelyet a későbbiekben levetít.

Podolski, a házigazda és a Cartoon Network június 8. és 30. közt várja a nevezéseket, ezt követi a júliusi szavazási periódus, majd az augusztusi edzés Angliában. A verseny fődíja mellett számos értékes nyeremény talál gazdára: a húsz legjobbnak bizonyuló versenyző elnyeri a CN Fociakadémia tiszteletbeli tagja címet, míg az öt legjobb játékos egy-egy Podolski által aláírt focilabdát vihet haza. Hagyományosan a legeredetibb kommentelőnek járó díjat is kiosztja a csatorna.
A 27 éves, lengyel származású, német válogatott Podolski így emlékszik vissza a kezdetekre: „Amikor kicsi voltam, mindig csak a labda járt az eszemben. Bárhová mentem, mindig egy foci pattogott a lábam körül. Ezt melegen ajánlom mindenkinek, aki profi játékos szeretne lenni.” A sztárfutballista ezt üzeni a nevezőknek: „A közös edzésen egészen biztosan minden a fociról szól majd. Játszunk, mutatok néhány trükköt, a többi viszont maradjon meglepetés.”

podolski1

De a felkészülésben nem csak Podolski segít: a Cartoon Networkön júniuban szombatonként 9.05-től látható bemutató kisfilmekből híres futballisták cseleit, trükkjeit leshetik az ifjú focirajongók – ilyen például a ‘Rabona csel’, a világhírű ‘Zidane fordulat’ vagy az átsarkazás. Ezt követően a legnépszerűbb sorozatok, például a Ben 10, a Gumball, a Dexter, a Parkműsor vagy a Tom és Jerry sportos témájú epizódjaiból sugároz összeállítást a csatorna egészen 10.35-ig.

A www.CartoonNetwork.hu/fociakadémia oldalon rengeteg további meglepetés vár a nevezőkre és a szavazókra: lesz Toon Kupa, ahol nemzetek versenghetnek egymással a virtuális focibajnoki címért, számos érdekesség Lukas Podolskiról, focis cseleket bemutató videók, illetve egy ’Passzolj Podolskinak!’ elnevezésű alkalmazás, amely egyetlen virtuális, végtelen, országok közötti futballpassz.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása