Fel

Kalandtábor a Hoppá! csapat szervezésében

Hoppa.kalandtabor.03

Kalandtábor a Hoppá! csapat szervezésében

 

Gardézia világát veszély fenyegeti! A Hoppá! csapatnak minden bátor kalandorra szüksége van, hogy az ősi Egyensúly helyreálljon! Csodálatos lények? Agyafúrt rejtélyek? Hihetetlen kalandok? A Hoppá! Kalandtábora minden 9-14 éves kalandort életre szóló élményekkel vár Balatonalmádiban, 2013.08.12-17. között!

Hoppa.kalandtabor.02

A Kalandtábor – mint Gardézia

A Hoppá! csapatának tagjai több, mint 10 éves tapasztalatukat felhasználva rendezik meg idei kalandtáborukat. A helyszín Balatonalmádi, de a kalandorok útjuk első percétől egy képzeletvilágba, Gardéziába csöppennek. Küldetést kapnak, hogy akadályozzák meg az ősi Egyensúly felborulását, amire hat nap áll rendelkezésükre. Hogy sikerül-e kibogozniuk a szövevényes történetet, találkoznak-e segítőkész, különleges lényekkel és a végén megtalálják-e a bajok forrását, még nem tudhatjuk… De az biztos, hogy a tábor hat napja során folyamatosan lesz mit tenniük, legyen az akár egy bűntény felderítése, akár elveszett kincsek keresése vagy a fáradalmak kipihenése a gardéziai „Vidámparkban”.

Hoppa.kalandtabor.03

A Kalandtábor – mint Balatonalmádi

A küldetés teljesítése során a kalandorok nemzetségekbe osztva mérik össze tudásukat különleges próbákon keresztül. Használniuk kell ügyességüket, józan eszüket és képzelőerejüket is, hogy csapataikat összefogva sikerrel vegyék ezeket a kihívásokat – közben észrevétlenül egységgé és barátokká kovácsolódva. A táborvezetők állandó felügyeletével sajátítják el az eléjük tárt képzeletvilág lényeinek szokásait, oldják meg a felbukkanó karakterek ügyes-bajos problémáit, a történetet több helyen a saját döntéseikkel alakítva. Célunk az, hogy a kalandoroknak a játékok során olyan emberi erényeik erősödjenek, mint a csapattagok iránti figyelem, bizalom és megbecsülés vagy az őszinteség és segítőkészség a többi csapat tagjai iránt. Bár csapatokról beszélünk, hamar rájönnek arra, hogy nincsenek is annyira elszeparálva a többitől és a közös összefogásra szükség van céljaik eléréséhez.

Hoppa.kalandtabor.01

Részletek a táborról

Az idei táborunk helyszíne Balatonalmádi, ahol az Árnyas Park táborhely válik Gardézia földjévé 2013. augusztus 12-17. között. A kalandorok napi három étkezésben és folyamatos programokban részesülnek, amikkel – mivel azok a Hoppá! tapasztalt táboroztatóinak saját játékai – máshol nem találkozhatnak. A tábor ára 39.900 Ft, ami tartalmazza mindezeket, illetve az egyéb programok árait, amik a történet során meglepetésként érik majd a kalandorokat. Minden információ megtalálható a táborról és a Hoppá! csapatáról honlapunkon, a www.hoppatabor.hu oldalon. Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása