Fel

Irány a szabadba! – nyereményjáték az őszi szünetben

photo-2-5

Irány a szabadba! – nyereményjáték az őszi szünetben

Falevelek gyűjtésével, növények ültetésével vagy világító lámpás készítésével nyerhettek értékes ajándékcsomagokat.

Környezettudatos vállalássorozatot hirdet a legkisebbeknek az E.ON, amelyhez az őszi szünetben két héten keresztül bárki csatlakozhat. Az „Irány a szabadba!” című játékkal a fenntarthatóságra és az energiatudatosság fontosságára szeretné a vállalat felhívni a gyerekek és szüleik figyelmét.

A tavaszi, felnőttek számára indított „Egy zöld lépés” kampány után most a gyerekeket hívja játszani az E.ON. A vállalat az idén 10 éves Energiakaland programja keretében indítja a játékos és környezettudatos vállalás-sorozatot. A cél, hogy felhívják a kicsik és nagyok figyelmét is a környezet- és energiatudatos életformára, a fenntartható jövőre.

Az október 26. és november 6. közötti nyereményjátékban nincs más dolgotok, mint az általatok tett környezettudatos vállalásokról készíteni egy szelfit vagy a témát bemutató fotót, és azt elküldeni az energiakaland@eon.hu e-mail címre az alábbi tárgy megnevezéssel: #irányaszabadba!

Választhattok, hogy falevelekből készítenek képet, vagy vadgesztenyékből vidám figurákat, növényeket ültetnek vagy befőttesüvegből alkottok világító lámpást.

A beküldött fotókkal tabletet, fényképezőgépet és állatkerti belépőt is nyerhettek.

Amennyiben szeretnétek, meg is oszthatjátok a fotókat az Instagramon az #irányaszabadba! hashtaggel, hogy mások is láthassák!

További információkat és a játékszabályt ITT találjátok.

forrás: port.hu

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása