Fel

„A kedvenc közlekedési eszközöm” – rajzpályázat bicikliért

kep

„A kedvenc közlekedési eszközöm” – rajzpályázat bicikliért

 

Újra rajzpályázat

Kerékpár, roller, autóbusz, villamos, troli, netán repülőgép… biztosan te is használtad, vagy utaztál már valamelyiket, akár többet is ezek közül. Vajon melyik a kedvenc közlekedési eszközöd? Az, amelyiken nap mint nap utazol, vagy az amelyiket az autóból látsz, mikor a családdal utazol, s már nagyon szeretnéd kipróbálni. Esetleg utaztál már repülőn, s ez a közlekedési eszköz varázsolt el? Gyere és rajzold le, hogy te melyiken szeretnél a legjobban utazni!

A KÖBE 2020-as rajzversenye egy kicsit más, mint a korábbi versenyek. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy te melyik közlekedési eszközön szeretsz a legjobban utazni, vagy melyik eszközön szeretnél utazni. Képzeld el, rajzold le, legyél rajta te is vagy a családod, vagy a barátaid. Utazzatok képzeletben, no meg a rajzlapra rajzolva repülőgépen, vagy hajón, esetleg villamoson és buszon. Rajzold le, hogy milyennek képzeled el a te tökéletes, kedvenc közlekedési eszközödet! A legszebb, legkreatívabb rajzot beküldő ovis és sulis nyereménye egy kerékpár, de sok más értékes, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándék vár még gazdára.

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 9. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu és traff.hu oldalakat. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, „A kedvenc közlekedési eszközöm” címmel.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel az általánosban, akkor küldj egy A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád/óvodád nevét és postacímét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatóak a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő: A rajzokat 2020. október 5.-ig várjuk a KÖBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2020. október 10-18. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • A díjátadót várhatóan november végén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park nyereményeket és egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Külön játékos közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát is!

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása