Fel

Légy te is részese a Mese-hősök történetének!

Kép1

Légy te is részese a Mese-hősök történetének!

Készen állsz egy feledhetetlen kalandra? Akkor csatlakozz!

 

Kép3

Felkészültél az év legmesésebb kalandjára? Ha igen, akkor légy részese Te is a MESE-hősök történetének!

Az Egyesült Királyságban és több európai országban hatalmas sikert arató MESE-hősök immár Magyarországra is megérkeztek! Mosoly Misi, Erő Ernő, Szószátyár Szilvi és Értesítő Emil személyében. Ők azok, akik különleges szupererővel rendelkeznek, és sokszor tréfás és izgalmas kalandjaik során megtanítják a gyerekeknek, hogy. hogyan is segíthetnek a bajban a szüleiknek és a nagyszülőiknek.

A program során az érdeklődök játékos formában megismerkedhetnek a stroke tüneteivel és felfedezhetik a mentőhívás jelentőségét. A gyerekek interaktív formában egy e- könyv segítségével tehetnek szert a legfontosabb ismeretekre.

A kalandtúra során az érdeklődők könnyen felvehetik a harcot a komisz cselszövővel, a Gonosz Vérröggel annak érdekében, hogy minden Szupernagyszülő biztonságban tudhassa magát.

Mit is jelent ez valójában? Azt, hogy te is megmentheted a világot és szeretteidet. Mindenkinek tudnia kell, hogy a stroke tüneteinek észlelésekor tárcsázni kell a 112-öt! Hiszen nem szabad elfelejteni, hogy minden perc számít!

 

 

Kép2

 

Készen állsz egy feledhetetlen kalandra? Akkor csatlakozz Te is a MESE-hős csapatához és játssz együtt Mosoly Misivel, Erő Ernővel, Szószátyár Szilvivel és unokájukkal, Értesítő Emillel! Legyél Te is szuperhős, aki megmenti a világot esélyt adva szeretteinek egy egészséges életre. Ehhez nem kell mást tenned, mint az alábbi linkekre kattintani és máris kezdődhet a játék!

További információk:

https://bit.ly/mesehosok-hungary

https://bit.ly/mesehosok-facebook

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása