Fel

Állati jól indul az ősz a Boomerangon

Untitled

Állati jól indul az ősz a Boomerangon

 A Boomerang új műsorblokkot indít a tanévkezdéssel egyidőben. Szeptember 1-jétől a gyerekek minőségi időt tölthetnek új barátaikkal és régi ismerőseikkel a Boomerang Játszótéren. A blokkban kap helyet a csatorna legújabb sorozata, a Birodalmi alakulat is.

A gyerekek az óvoda, az iskola vagy éppen a délutáni játszóterezés után a Boomerang Játszótéren folytathatják a mókát, ahol mindennap új kalandok várnak rájuk új és már jól ismert rajzfilmfiguráikkal. Itt lesz például Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Lola nyuszi és a többi izgága állatkölyök a Bébi bolondos dallamokban; valamint Pat, a kutya, aki gazdáját, Lolát bármilyen pácból igyekszik kimenteni. De nem hiányozhat a sorból Menő Mike, az előkelő mopsz sem, akinek csak első látásra könnyű az élete: meg kell védenie a ház épségét a környék állatainak garázdálkodásától, miközben megpróbál Iris, a kutyalány kedvében járni. Hasonló káosz várható Grizzy és a lemmingek háza táján is, ahol a kis szőrmókok mindent bevetnek, csak bosszanthassák a nagy medvét. Binky ügynök és barátai pedig űrbéli küldetésekre indulnak a hátsó kertben.

 

 

dePVW5FP

 

Hozzájuk csatlakoznak az új sorozat, a Birodalmi alakulat hősies szereplői, akik mindent megtesznek azért, hogy megmentsék birodalmukat, fajukat és a bajbajutottakat! Ebben a csapatban érvényesül csak igazán az „Egy mindenkiért, mindenki egyért!” elv; ugyanis egy hősünk sem hiányozhat ahhoz, hogy együttes erővel összeálljanak az 50 tonnát nyomó, 24 méter magas Alfa-Robottá!

A Birodalmi alakulat vezetője Luka, a rettenthetetlen farkas az Erdei Birodalomból; tagjai pedig Jabari, a cuki és sebes gepárdkölyök a Síkságról; T.J., a borz a Kanyon Birodalomból; Norvyn, a jegesmedve a Jég Birodalomból; és végül, de nem utolsó sorban Dalilah, a gorilla Dzsungel Birodalomból. A csapat minden tagjának jutott egy csúcsmodern jármű, amelyek segítségével a természeti katasztrófák megállításáért és világuk megmentéséért küzdenek.

Boomerang Játszótér szeptember 1-jétől mindennap 17:00-kor, ismétlés másnap 9:00-kor a Boomerangon! A Birodalmi alakulat szintén 1-jétől látható mindennap 10.00 és 18.00 órakor.


 

 

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása