Fel

Kerámia iskola – soha nem késő elkezdeni

keramia3

Kerámia iskola – soha nem késő elkezdeni

 

Tudod milyen a korongozás? Elkészítenéd saját vázádat, tálaidat, bögréded? De nem tudod, hogy hogyan fogj hozzá? Akkor ezt az iskolát neked ajánljuk. Kerámia iskola, profi oktatóval. Várják a kezdőket, újrakezdőket, a hobbi tanfolyamtól kezdve a szaktanfolyamig!

 

keramia4

Kerámiaiskola Budán

Kerámiaiskolánk Budán található, a 11. kerületi Budafoki úton.Az iskolába elsősorban felnőtt jelentkezőket várnak – kb.15-16 éves kortól, ahol mindenki  kedvére választhat ideje, temperamentuma, érdeklődése szerint.

A szervezők várják azok jelentkezését, akik, szeretnének  alaposan elmélyülni a szakma rejtelmeiben, szeretnék megtanulni a mázazás, díszítés, korongozás, öntés fortélyait.

De, ha csak bizonyos tárgyakat szeretnél elkészíteni, arra is van lehetőség. S a haladóknak is kiváló lehet az iskola, azoknak, akik már jártasak az agyag tudományában, de nincs műhelyük.

 

 

keramia2

Az iskola vezetője Erdő(s) Anna keramikus.
www.erdosanna.com

Kezdetben pedagógus voltam, napköziztem, rajzot tanítottam. Aztán gyermekeim születése után kezdtem kerámiát tanulni. Később szakmunkásbizonyítványt is szereztem 40 évesen.

Sok éven keresztül a rakuval foglalkoztam. Az utóbbi időben a stoneware paperclay (papír-kőedény) foglalkoztat. Lenyűgöz az a sok különleges lehetőség, amely abban rejlik, hogy az anyag ötvözi az anyag és a papír tulajdonságait.

 

 

keramia6

Kiállítások, Exhibitions:

2000. Budapest, Campona
2004. Pécs
2004. Budapest, Józsefvárosi Galéria
2005. Nagykanizsa
2005. Kapolcs
2009. Baja
2010. Pécs
2010. Gödöllő
2011. Namur (Belgium)

 

 

http://www.keramiaiskola.blogspot.hu/

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása