Fel

Készül az új Bogyó és Babóca sorozat

BB_leggomb

Készül az új Bogyó és Babóca sorozat

Bartos Erika népszerű meséi és rajzai alapján készült a KEDD Animációs Stúdióban 2010-ben a Bogyó és Babóca sorozat első 13 epizódja. Ezt 2011-ben újabb 13 mese követte, s várhatóan 2014-ben készül el a sorozat várva-várt harmadik része.

A rajzfilmsorozat főszereplői Bogyó, a csigafiú és Babóca, a katicalány, akik elválaszthatatlan barátok. Bartos Erika mesehősei sok kalandon keresztül közösen fedezik fel az őket körülvevő világot. A kedves rövid történetek a legkisebbek számára érthetően közvetítenek olyan értékeket, mint az önzetlenség, türelem, kitartás és a természet szeretete.

BB_baratsag

A sorozat darabjai elérhetőek a KEDD Animációs Stúdió Youtube csatornáján, a KEDDnetwork-ön, így a filmek közt böngészve bármikor újra átélhetitek Bogyó és Babóca kalandjait!

Hamarosan elkészül a Bogyó és Babóca filmek újabb 13 epizódja!

Igazi örömhír Bogyó és Babóca rajongóinak, hogy készül a filmsorozat legújabb, 3. évada.

Biztosan sokan kíváncsiak a filmkészítés lépéseire, ezért a KEDD Animációs Stúdió rövid werkfilmekben mutatja be munkáját az érdeklődőknek.

Az első részben a hangstúdióba kalauzolunk mindenkit, ahol az előkészületekről és az új sorozatról M. Tóth Géza rendező-producer beszél, de láthatjuk munka közben Pogány Judit színművészt, Antonin Krizsanics rendezőt és Lukács Ferenc hangmérnököt is.

http://www.youtube.com/watch?v=CQF0PbfP2wQ&feature=c4-overview&list=UU6Ap2GH9CQAO_bVjt9W4VhA

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása