Fel

Korcsolya a belvárosban

kisokjeg4

Korcsolya a belvárosban

Volna kedvetek egy jót korcsolyázni a belvárosban? Mindezt úgy, hogy a világ egyik legszebb díszlete fogad? Akkor gyere a Kiosk előtti korcsolyapályára március 15-ig várnak a szervezők!

Karácsonyi korcsolyázás

Ha nincs is igazán tél, s nem esik a hó, akkor csak egyetlen sportolási lehetőség teremtheti meg a téli, karácsonyi hangulatot. Ez pedig a korcsolyázás. Budapesten számos helyen élvezhetik a két fémdarabon való csúszás szerelmesei ezt a sportot, s mostantól már a belváros szívében is kipróbálhatják. Igaz itt nem műjégen, hanem műanyag jégen lehet csúszkálni, de az élmény mégis ugyanaz.

kisokjeg korhinta

Mesebeli hangulat a téren

A KIOSK által üzemeltetett 230 négyzetméteres jégpálya igazán impozáns háttérrel várja a látogatókat. A pályával szemben a budai hegyek, a kivilágított Erzsébet híd. A műanyag jég előnye pedig csak annyi, hogy biztonságosabban lehet csúszni, s a kezdőknek is nagyobb lesz a sikerélményük – az újrakezdőkről pedig nem is beszélve. A mesebeli korcsolyázás élményét még fokozták a szervezők, mikor idehozták a Vidámpark míves játékát idéző körhintáját. Ami még nagyszerű a helyszínen, hogy itt ingyenes a korcsolyázás, s akinek nincs korcsolyája az még bérelhet is itt.

kioskjeg5

Helyszín: V. kerület, Március 15-e tér 4., Kiosk Étterem előtti terasz

Pályahasználat: ingyenes

Nyitva: hétfőtől péntekig 14 órától éjfélig, hétvégén 12 órától éjfélig

Korcsolyakölcsönzés: 500 HUF/db, 26 – 47-es közötti limitált számban

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása