Fel

KÖSZI – Napvető kreatív tábor

napveto-tabor-logo

KÖSZI – Napvető kreatív tábor

 7-12. osztályosoknak, Piliscsaba, 2016. július 10-16.

 

pixel

pixel

Te is vágysz rá, hogy megmutasd eddig nem ismert oldalaidat, ezerféleképpen tanuld meg kifejezni önmagad vagy megcsillogtasd a benned rejlő kreativitást? Táncolj szabadon, bátran fotózz, csapatban készíts klipet és zenélj velünk! Miközben pedig nagyszerű új társaságba keveredsz, fergeteges kalandokat élsz át olyan programokon, mint a Vízi olimpia, a Chefparádé, az éjszakai túra vagy a Mesterkurzus. Strandolással, úszással, aerobic-kal és közös alkotással vár egy felejthetetlen hét, ami igazán csak Tőled lesz jó!

 

napveto-tabor-1

A KÖSZI Napvető kreatív egy olyan közösségépítő tábor, ahol a fiatalok egy megértő, szeretetteljes közösségben vehetnek részt olyan programokon, amely személyiségüket, tudásukat és kreativitásukat is gazdagítja. Elmélyült kiscsoportos beszélgetések mellett a szellemi és fizikai kreativitás számos területét próbálhatják ki, miközben gondtalanul szórakoznak.

 

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátoraink, táborszervezőink gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt. Célunk, hogy személyes példamutatás útján a fiatalokkal megismertessük mindazokat az értékeket, amelyeket mi is követünk.

 

A KÖSZI Napvető kreatív tábor korosztálya: 7-12. osztályosok (2015/2016-os tanévben)

Helyszín: 2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12.

 

napveto-tabor-3

Idei témánk: Médiaguru

Egész életünket behálózza a média: sztárok és szuperhősök, sorozatok és tehetségkutatók világa – de vajon hogyan készül életünk filmje, ki fedezi fel tehetségünket, és ki a sztár a saját életünkben?

Mozi, színház, tv vagy zeneipar: idén nyáron elmerülünk a média rejtelmeiben, miközben nem csak azt fejtjük meg, hogyan legyünk okos médiahasználók, hanem azt is, kreativitásunkkal hogyan váljunk igazi alkotóvá, sőt, főszereplővé az életünkben!

 

Részletek:

http://koszi.net/koszi-napveto-kreativ-tabor/

 

napveto-tabor-2

Programtípusok a táborban

 

Csapatépítő programok: Shaker (összerázó, csapatépítő este), KÖSZI-tábor, szeretlek! (játékos, csapatos vetélkedő), Vándorbankett (táncos mulatság)
Személyiségfejlesztő programok: Pszichodráma-foglalkozások (kiscsoportos, dramatikus elemeket tartalmazó, játékos önismereti gyakorlatok), Időkapszula (közös játék a jövő kreatív elképzelésével), Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában)
Mozgásos programok: Aerobic, Foci, Éjszakai túra

 

Információ: Tóth Enikő, kapcsolati és operatív munkatárs

Telefon: +36 70 209 3307, E-mail: koszi@koszi.net

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása