Fel

„Közlekedjünk füstmentesen!” – rajzpályázat bicikliért

egyszervolt 970x250

„Közlekedjünk füstmentesen!” – rajzpályázat bicikliért

 

 

Talán már Neked is feltűnt óvodába vagy iskolába menet, hogy egy-egy autó vagy busz nagy füstfelhőt maga után hagyva indul el. Sajnos az a füst nem csak kellemetlen szagú, de számos olyan anyagot tartalmaz, ami károsítja a környezetünket, rosszat tesz az állatoknak és a növényeknek egyaránt – na meg persze nekünk is. Képzeljünk most el egy olyan világot, ahol nincsenek pöfékelő járművek, az autók, buszok és minden egyéb közlekedési eszköz oly módon közlekedik, ami nem károsítja a levegőt!

Szélmalom az autó tetején?  Egy busz, amit pillangók visznek a szárnyukon? Engedd el bátran a fantáziád, rajzold le, Te hogyan képzelsz el egy izgalmas, ugyanakkor biztonságos füstmentes közlekedési eszközt! Természetesen jöhetnek rajzok már létező környezetbarát járművekről is, mint amilyen a bicikli vagy a roller!

Mindegy, hogy a valóságtól valami egészen elrugaszkodott járművet rajzolsz, vagy olyat, amit akár meg is lehetne valósítani, küldd el nekünk a megadott határidőig és nyerj értékes nyereményeket!

Akármilyen közlekedési eszközt is képzelsz el és rajzolsz le, mindig a biztonság legyen az első! Az elképzelt járművön is lehessen biztonságosan utazni, legyen például biztonsági öv! És ne feledd, mindig légy körültekintő utazás közben, akár gyalogosan közlekedsz, akár járművön!

 

egyszervolt 300x300

 

A KöBE-nél a biztosítási szolgáltatások nyújtása mellett a közlekedésbiztonságért tett szerepvállalás is a kezdetektől kiemelt jelentőséggel bír. Fontosnak tartjuk a gyermekbiztonság kérdéskörét, amely elősegítését az immáron 11. éve kiírt közlekedésbiztonsági rajzpályázatunkkal is megcélozzuk. Ennek népszerűsítéséhez, s a legjobb rajzok szakszerű kiválasztásához ismét segítségül hívtuk a kicsik közt széles körű rajongói táborral rendelkező egyszervolt.hu oldal, illetve a Traff Park munkatársait. A hagyományt folytatva, az ő támogatásukkal hirdetjük meg idén is újabb rajzpályázatunkat, Közlekedjünk füstmentesen! címmel.

Pályázati szabályok

  • Ha ősszel már legalább óvodába mész, de legfeljebb 4. osztályos leszel az általánosban, akkor küldj környezetbarát járművet ábrázoló A/4 méretű rajzot, festményt e-mailben vagy postai úton!
  • A rajzokat két kategóriában bíráljuk el: óvodások, illetve alsó tagozatos általános iskolások.
  • Csak 1 rajzzal pályázhatsz, így a legjobb képedet válaszd ki, s küldd el nekünk!
  • A pályázatot kiíró KöBE fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kommunikációs felületein díjazás nélkül felhasználja és kiállításon bemutassa.
  • A rajzod hátoldalára írd rá, vagy ha e-mailben küldöd el, akkor abban add meg a nevedet, életkorodat, postai és e-mail címedet, szüleid telefonszámát, továbbá tanító nénid/bácsid, s az iskolád/óvodád nevét és postacímét!
  • A pályamunkák beküldhetők  a rajzpalyazat@kobe.hu e-mail címre JPG formátumban (scannelve) illetve postai vagy személyes úton eljuttathatok a KöBE központi címére (1108 Budapest, Venyige utca 3.), a borítékon a „Rajzpályázat” jelige feltüntetésével.

Beküldési határidő: a rajzokat 2022. október 7-ig várjuk a KöBE postai vagy e-mail címére! Kérjük, hogy a postázási idővel is számoljatok!

Elbírálás

  • Szólj mindenkinek, akit csak ismersz, hogy szavazzon a TE rajzodra a www.kobe.hu honlapon, 2022. október 24-30. között!
  • A KöBE honlapján a közönség által, első körben kiválasztásra kerülő 30-30 munkát a KöBE, az egyszervolt.hu és a Traff Park munkatársaiból álló, 3 fős szakmai zsűri bírálja el.
  • A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.
  • Amennyiben a vírushelyzet lehetővé teszi, a díjátadót várhatóan november végén rendezzük meg a KöBE központi irodájában, amelyről később további részleteket közlünk. Személyes díjátadó hiányában a díjakat postai úton kézbesítjük.

Nyeremény

A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, a biztonságos közlekedéshez szükséges védőfelszerelést, egyszervolt.hu és Traff Park nyereményeket, valamint egyéb, közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.

Továbbá, külön közlekedésbiztonsági ajándékcsomaggal díjazzuk a legtöbb rajzot beküldő óvodát és iskolát!

 

egyszervolt-300x600 (1)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása