Fel

Káprázatos trükkök és kísérletek élőben

Káprázatos trükkök és kísérletek élőben

Da Vinci tanít a Csodák palotájában, expressz sebességgel. E rejtélyesnek tűnő mondat nem is olyan titokzatos, mint azok a hétköznapi csodák, melyekkel minden hónap első vasárnapján találkozhat a közönség. Ezeken a napokon a Da Vinci Learning TV-csatorna Felfedező expressz című műsorában látható, szórakoztató fizikai és kémia kísérletekkel, játékos vetélkedőkkel és exkluzív filmvetítéssel várja a látogatókat a Csodák Palotájában. Az első alkalom február 5-én lesz, s a téma ezúttal a víz.

Da Vinci palotája – avagy a Csodák csatornája

A Da Vinci Learning egyike a világ legjelesebb ismeretterjesztő TV csatornáinak, amely valódi ismeretek, személyre szabott inspiráció és a színvonalas otthoni szórakozás ötvözetét nyújtja nézőinek. A Felfedező expressz című sorozata sok lenyűgöző, otthon is elvégezhető kísérlettel, káprázatos trükkökkel igyekszik felkelteni a gyerekek érdeklődését a természettudományok iránt. Az adásokból kiderül például, hogy miért nem fáznak a pingvinek a vízben, miért sárga a citrom, hogyan élt a kőkorszaki ember és hány tüskéje van a sündisznónak. A „Tudományos, játékos” programokon így lélegzetelállító, a fizika törvényszerűségeit bemutató játékos kísérleteknek lehetnek szemtanúi a gyerekek a Csodák Palotájában. Az első alkalommal a sorozat segítségével a többi között megvizsgálhatják, hogy hány érme fér el egy vízzel teli pohárban.

 

 Nem csak tudást nyerhetsz

A látványos bemutató kísérletek mellett, minden alkalommal számos érdekes Da Vinci Learning film és az Edupress Tudáspróba ismeretterjesztő vetélkedő is várja az érdeklődőket és a gyerekeket. Akik helyes megfejtést adnak a kvízjáték kérdéseire, nemcsak a tudás hatalmával, de értékes és hasznos, ismeretterjesztő ajándék DVD-vel is gazdagabbak lesznek!

 

A Csodák Palotájában zajló programokhoz kapcsolódó Felfedező Expressz című TV műsor februárban a Da Vinci Learning TV-csatornán

minden hétköznap 9:30, 13:30 és 17:30-kor,

szombatonként 8:30, 9:00 és 17:30-kor,

vasárnaponként pedig 9:00, és 9:30 órakor látható.

 

Kísérletezz együtt a Da Vinci Learning TV-csatornával!

 

-nyp-

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása