Fel

Közelít a Víz világnapja – események és pályázatok

Víz világnap

Közelít a Víz világnapja – események és pályázatok

2013. a vízi együttműködés nemzetközi éve, s a Duna Múzeum idén is pályázatokat hirdet gyerekeknek a www.vizvilagnap.hu internetes oldalon az aktuális jelmondathoz kapcsolódóan. Ezúttal lesz például plakát- és képregénytervező verseny, avagy „street art” ötletpályázat.

2013. a vízi együttműködés nemzetközi éve, s a Magyar Környezetvédelmi és Vízügyi Múzeum a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából idén is elindította a www.vizvilagnap.hu internetes oldalt. Mint a korábbi években is, a honlapon összegyűjtik a Víz Világnapjához kapcsolódó programokat, eseményeket, akciókat, az ENSZ által meghirdetett nemzetközi szlogenhez kapcsolódó pályázati felhívásokkal pedig a vízi együttműködésről való közös gondolkodásra és kreatív alkotásra ösztönzik a diákokat és a felnőtteket.

2013. a vízi együttműködés nemzetközi éve – ennek jegyében plakát- és képregénytervező pályázatra, ’street art’ ötletpályázatra várják a pályamunkákat. A Gyalogolj a vízért! felhívásban résztvevők személyes tapasztalataikat fogalmazhatják meg projektbeszámolójukban.

A pályamunkák beküldési határideje: 2013. március 11. reggel 8 óra.

Valamennyi pályázat esetében a zsűri által legjobbnak ítélt első három helyezett részesül díjazásban. A legjobbnak talált munkák a Duna Múzeum honlapján egész évben láthatóak lesznek.

Az ünnepélyes díjátadó 2013. március 21-én lesz Budapesten, a Vidékfejlesztési Minisztérium dísztermében.

További információ és részletes pályázati kiírások a www.vizvilagnap.hu oldalon.

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása