Fel

Légy te is digitális szülő!

digit3

Légy te is digitális szülő!

 

Gyermekeink már a legmodernebb technológia világába születnek bele, abban nőnek fel, vagyis villámgyorsan képesek feltalálni magukat a high-tech eszközök között. A virtuális világ rengeteg lehetőséget rejt, de a gyerekek számára ez egyben veszélyforrást is jelent.

 

digit5

A szülőknek óriási szerepük van abban, hogy gyermekeik tudatos, felelősségteljes internet-és mobiltelefon használókká váljanak, ám eddig nagyon nehéz helyzetben voltak, hiszen nem állt rendelkezésükre semmilyen ’mankó’, ami mentén elindulhattak volna.

A Vodafone által támogatott Digitális szülő rovatunkban nektek szülőknek szeretnénk segíteni, hogy lépést tudjatok tartani gyermekeitek technikai tudásával, illetve lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan taníthatjátok meg nekik a mobiltelefonok és az internet biztonságos használatát.

digit1

Az alapfogalmak megismerése után végigvezetünk benneteket a gyerekek által leginkább használt digitális eszközökön, majd bemutatjuk, mit tehettek, hogy ezen eszközök használata közben is biztonságban tudhassátok őket.

 

Keressétek a Piknik magazin „Digitális szülő” rovatát, hogy ti is naprakészek lehessetek!

 

forrás: www.piknikmagazin.hu/digitalis-szulo

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása