Fel

Legyél te is hős!

Legyél te is hős!

Egy egész hosszú napon keresztül próbálhatják ki ügyességüket, gyorsaságukat a Ben10 rajongók a Cartoon Network által szervezett sportmaratonon a budapesti Millenárison október 9-én. A gyerekek kipróbálhatják, magukat különböző sportágakban, találkozhatnak élőben és a képernyőn is kedvenceikkel. A sportrendezvényt követően 2010.10.10.-én egy egész napot szentel a csatorna a Ben10 sorozat közkedvelt epizódjainak.

 

Sportmaraton

 

A budapesti Millenárison október 9-én a BEN10 sportmaratonon a rajongók rengeteg sportágban, ügyességi játékban bizonyíthatják, hogy ők is igazi hősök. Szombaton reggel 10 órakor futóversennyel indul a program, de az azt követő tízpróbán is bizonyíthatják a részvevők ügyességüket, bátorságukat és kitartásukat, azt hogy ők is lehetnek olyan erősek-kitartóak, mint sorozatbeli kedvenceik, Ben10 és a többiek. A tízpróbán többek között lesz bungee run, airball, omnitrix kereső verseny, lézerharc, foci, és mászófal is. A nap folyamán lesznek még extrémsport bemutatók, lesz footbag, freestyle foci, parkour, A látogatók bepillantást nyerhetnek a különféle harcművészetek titkaiba is és részt vehetnek egy vakmerő BMX-es bemutatón is.

 

 

 

Ki mit tud?

 

Az aktív sportokon kívül a rajongók bizonyságot tehetnek Ben10 ismereteikről is. A sorozatkvízben a gyerekek megmutathatják, hogy milyen jól ismerik Ben 10-t és barátait, na meg közös kalandjaikat. A sorozat szereplőivel többféle formában is találkozhatnak a rajongók: lesznek életnagyságú kartonfigurák és jelmezbe öltözött szereplők is. A tévéstúdió green boxában bárki próbára teheti műsorvezetői képességeit. A gyermekek kedvenc mesehőseiken kívül igazi példaképeikkel is találkozhatnak. Itt lesz Katus Attila, aki fergeteges bemelegítő tornával készít fel a futásra, vagy az olimpiai, európai-és világbajnok kajakos, Kovács Katalin, akit bármelyik sportágban legyőzhetik a gyerekek.

 

A sok értékes nyeremény között a gyerekek megnyerhetik egyedi Ben 10-érméket vagy a szuper Ben 10 – ajándékok egyikét. Talán ennél még érdekesebb a nap azon mozzanata, az az egyedülálló szenzáció, hogy itt fog megszületni a világ első Omnitrix élőképe, melynek a Millenárisra ellátogató gyerek is a részesei lehetnek. A rendezvényt követően 2010. 10. 10-én, vasárnap 10:10 órától egész nap a legkedveltebb Ben 10-epizódokból láthatnak válogatást a rajongók a Cartoon Network csatornán.

 

 

 

Program információ: www.cartoonnetwork.hu

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása