Fel

Macikat a magasba! Az ISZKIRI zenekar lemezbemutató koncertje

Iszkiri

Macikat a magasba! Az ISZKIRI zenekar lemezbemutató koncertje

 

 

A humoros szövegeivel és vagány zenéjével ismertté vált ISZKIRI zenekar Macikat a magasba című lemezét április 9-én mutatja be a Budapest Jazz Clubban. A koncerten fergeteges bulival várják a gyerekeket, akik változatos zenei stílusokon keresztül utazhatnak végig a hétköznapokban megbújó mesék birodalmán.

 

Az ISZKIRI alapító tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, akik nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel. Mai, modern gyermekdalaik a humorra építenek. Első lemezük, a Mi a manó 2014-ben jelent meg, amit a Varázsdoboz és a Zűrgombócok című kiadványok követtek, de rendszeresen találkozhatunk velük az egyik gyerekcsatorna sorozatában, amelyhez nemcsak zeneszerzőként, hanem szereplőként is csatlakoztak, s a forgatókönyv megírásában is részt vettek.

 

Legújabb, Macikat a magasba című dupla albumukon 23 új dal található. A lemez “Macioldalán” és “Csokioldalán” a zenekarra jellemző könnyed humorral, változatos zenei stílusokon keresztül bontakoznak ki a történetek. A Macikat a magasba vagány, könnyed, „iszkirisen bulizós” album, ami ízléses könyvecskébe csomagolva jelenik meg, amelynek lapjain végigolvashatjuk a zenekar szellemes dalszövegeit. Az április 9-i lemezbemutató koncerten a zenekar tagjai együtt énekelnek, táncolnak és mozognak a gyerekekkel, akik egy felejthetetlen, macikat a magasba emelős vasárnap délelőttre készülhetnek.

 

YouTube – Iszkiri Zenekar: Csiribá: https://www.youtube.com/watch?v=KQJKCl2vT6E

 

Szeleburdi Játéksziget

Iszkiri-Macikat a magasba! – Lemezbemutató koncert

  1. április 7. 11 óra, Budapest Jazz Club

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/320971461953662/

További információ: https://www.bjc.hu/programok/eloado/iszkiri-macikat-a-magasba-lemezbemutato/

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása