Fel

Májusban minden nap ünnepnap a 15 éves Auchannál

auchn

Májusban minden nap ünnepnap a 15 éves Auchannál

Idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját az Auchan Magyarország. Az áruházlánc a jubileum alkalmából országszerte egy hónapon át tartó rendezvénysorozattal, kedvezményekkel és nyereményjátékokkal hálálja meg vásárlóközönsége hűségét.

 

Az országos áruházlánc május során minden régióba eljuttatja ünnepi programját. A szórakoztató és hasznos időtöltések mellett számos termékét kedvezményes áron kínálja, sőt külön kuponokat tartogat az internetes közösség számára. Azonban az alacsony árak ellenére is érdemes legalább 5000 Ft értékben vásárolni az akció ideje alatt, hiszen a több száz értékes nyeremény mellett 15+1 személyautó kerül kisorsolásra!

Közösségformáló erejét kihasználva annak is figyelmet szentel az áruházlánc, hogy vásárlói segítségével támogassa a Magyar Vöröskeresztet.

Lássuk tehát, mi várható májusban!

auchan2

 

Nincs születésnap torta nélkül!

Az Auchan születésnapi tortája a vásárlók preferenciáját tükrözi: az a 3 torta készül el az ünnepre, amelyre a legtöbben szavaznak.

A rendezvény napján – minden aznap elköltött 3000 Ft után – vendégül látja vásárlóit az áruház egy szeletre a közösen kiválasztott süteményekből.

auchan1

 

Látvány és szórakozás

Igazi élmény vár a kicsikre óriáscirkusszal, gólyalábasokkal, vándormutatványosokkal, bűvészekkel és tűzzsonglőrökkel, mely a nagyoknak nosztalgikus vásári forgatag hangulatát kölcsönzi.

A szórakozás mellett jótékonyságra is sort kerít az áruház. A segítő szándékú vásárlókat véradásra buzdítja, mellyel a vevők a Magyar Vöröskeresztet támogatják.

A gyerekek természetesen ezalatt sem maradnak szórakozás nélkül. A kreatív játszóházakban megtanulhatják, hogyan lehet izgalmas játékokat készíteni feleslegesnek hitt csomagolópapírokból, illetve különböző kézműves technikákat sajátíthatnak el, de akár a vásárlás teljes időtartamát is átvészelhetik itt.

Tájékozódjanak az országos eseménynaptárból arról, hogy mikor és milyen programokkal találkozhatnak a legközelebbi Auchan áruházban!

 

 

(x)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása