Fel

Mega attrakciók, mega programok, mega nyeremények

Mega attrakciók, mega programok, mega nyeremények

Öthónapnyi intenzív átépítés után és csaknem 23 millió Euró befektetéssel szinte minden megújult a Lutzmannsburgi Sonnentherme élményfürdőben A családi élmény-paradicsom 2012. július 7-én nyitja ki újra kapuit – számtalan új attrakcióval, rengeteg gyerekprogrammal, egy Mega nyereményjátékkal, összesen 150.000 Euro értékű nyereményekkel.

 

Több tucatnyi új vízi jó

 

Több mint 800 méternyi csúszda élmény! A már eddig is ismert óriáscsúszdákhoz most Ausztria leghosszabb csúszdája, a több mint 270 méter hosszú, XXL Monster Ride csatlakozott. Ezen túl is tucatnyi új vízi attrakció várja a kicsi és nagy vízipókokat, éppúgy, mint az újonnan épült kültéri játszópark kishajó kikötővel és még sok-sok újdonsággal. Az új Relax World pedig nyugalmat és pihenést biztosít 170 m2 vízfelülettel és masszázselemekkel.

 

 

 

 

Programok és vetélkedők

 

A Kiddy Contest tehetségkutatótól, a Volker Rosin koncerten át, egészen a Citroen gyorsasági versenyig rengeteg színes élmény vár mindenkit a „Családi hetek“ programjain belül. Így egészen szeptember 16-ig minden nap más-más téma körül forog minden, mint például a „Mászós nap“, „Buli nap“, „Ugráló nap“. A programok közé tartoznak még például a családi csúszda-versenyek, szórakozás a „Splash“ medencében, Sunny Bunny nyári mulatsága és még sok-sok más.

 

 

 

 

Nyeremények

 

Az óriási újranyitásnál azonban a szerencsére is szükség lesz: 4.400 nyeremény, összesen 150.000 Euró értékben vár arra, hogy gazdára találjon. Fődíjként nem csak a Citroën C4 Picasso vihető haza, hanem 100 családi nyaralás is a lutzmannsburgi nyaralóvidéken. Családi belépők, Sonnengolf-utalványok és sok más nyereménycsomag kerülhet azonnali nyereményként a (strand)táskákba.

 

 

 

További információt az újranyitás programjairól és a nyereményjátékról kaphatnak a www.sonnentherme.at oldalon.

 

 

 

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

 

Sonnentherme BetriebsgesmbH

A-7361 Lutzmannsburg, Thermengelände 1

Tel: +43-(0)2615-87171-2223, Fax: DW -20

www.sonnentherme.com

Email: presse@sonnentherme.at

 

 

 

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása