Fel

Megtalál a gyereked? Kipróbálnád? Jelentkezz!

megtalal1

Megtalál a gyereked? Kipróbálnád? Jelentkezz!

 

Gondolkoztál már rajta valaha, hogy hogyan talál meg Téged oly könnyedén a gyerek a játszótér hatalmas embertömegében is? Csak hátrafordul és mintha egy fénycsóva lenne a fejed felett, úgy rohan hozzád, ha igazán szüksége van rád. De mi lenne, ha be lenne kötve a kis szeme és úgy kellene, hogy megtaláljon?

 

Persze, hogy úgyis megtalál! Egy érzelmes, zsepit igénylős videóból kiderül, hogy kisgyermekek hogyan találják meg édesanyjukat bekötött szemmel is. Nincs anyuka, aki ne akarná átélni ezt a varázslatos érzést, ha egyszer látja. Nézd meg Te is, és éld át velünk! Mindent megszerveztünk, csak fel kell kapnod a csemetédet és eljönnöd a forgatásra! Természetesen nem csak az élmény, de a felvett videóanyag is a Tied lesz, hogy bármikor újra átélhessétek!

 

Zsepit elő és katt!

 

 

Ha szívesen veszel részt hasonlóan kedves, életre szóló programokban itt jelentkezz:

https://www.facebook.com/events/465270056973517/

 

Kb. 3 hete kering a neten ez a megható videó, ami minden édesanya szívét megmelengeti és az örömteli könnycsepp garantált. Már többször meg akartam mutatni Neked, hátha mégsem láttad még, mert ezt tényleg látni kell. Mégsem jutottam el valahogy odáig és valamire vártam. Persze nincsenek véletlenek. Pár napja ismerkedtem meg azzal a csodálatos kétgyerekes anyukával, aki a kezébe vette az irányítást és akadályokat nem látva megszervezte, hogy minden halandó mókusanyuka is átélhesse ezt az élményt.

 

Az első forgatás: május 12.

 

Legyél Te is a részese az első csapatnak, akik bátran kamera elé állnak és pár hét múlva már büszkén mutogathatják a videót.

Kipróbáljuk? Kipróbáljuk! szervezésében indul útjára ez a szenzációs kezdeményezés és a facebook-oldalukon minden információt megtalálsz, de ha bármilyen kérdésed van, hozzánk is fordulhatsz bátran!

Jelentkezni a facebook-esemény oldalán vagy akár közvetlenül nálunk is tudsz, ha esetleg nincs fb-fiókod.

 

megtalalna_a_gyermeked.jpg

Vajon mi alapján ismer fel?

Nem, nem a sárkányos övedre vagy a gyöngyös sáladra gondolok. Tapintás és szaglás alapján kell kitalálnia, vajon Te vagy-e az!? Tényleg megismeri az illatodat? Vagy a bőröd érintése hoz elő számára kitörölhetetlen emlékeket? A hajad tapintása az, ami annyira ismerős? A szád vonalát ismeri fel a sok-sok elcsattant puszinak köszönhetően? Hatodik érzék?

Figyeld meg, hogy a videóban – bár a Pandora ékszergyártó cég kampányvideója és persze, hogy finoman felékszerezték az anyukákat – nem feltétlen a tárgyakat tapogatják a kismókusok, hanem kifejezetten az arc formáját, az édesanya bőrét, kezét térképezik fel és hihetetlen édes az a pillanat, amikor már biztos benne, hogy “Ő az!”. Még ha maga az esemény nem is marad meg benne pontosan, ami egészen biztos, hogy az az egy pillanat és az érzés, ami ehhez társul, az örökké vele lesz!

Hát miért ne nézhetné vissza, hogyan is történt? Addigra Te és a család már egészen biztos, hogy rongyossá nézitek a videót.

 

Amiért mi azonnal beleszerettünk

– Felejthetetlen élmény a szülőnek.
– Megható visszatekintés a gyereknek pár év múlva.
– Gyönyörű ajándék a család bármely tagjának.
– Bizonyíték a megkérdőjelezhetetlen kapocsra kettőtök között.
– Tuti recept apuci könnycseppjének kicsalogatására.

 

Természetesen mi is ott leszünk a forgatáson és mindenképp beszámolunk az élményeinkről! De inkább gyere el Te is és éld át velünk!

forrás:http://sporolok.blog.hu/2015/05/03/bekotott_szemmel_is_megtalal

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása