Fel

Merészség, bátorság és sok nevetés

martfű

Merészség, bátorság és sok nevetés

Közel egy hetes kulturális, folklór és zenei fesztivál veszi kezdetét augusztus 15-én, Martfűn immár harmadik alkalommal. Az Örökzöld Tisza Fesztivál – mint eddig is – a családoknak szól, bátorságpróbákkal, evezőversennyel, bábszínházakkal, koncertekkel. De lesz ott még a fogathajtó verseny mellett „Fogd a halat és fuss” elnevezésű tiszai haltelepítő verseny is.

Tiszai forgatag Martfűn

Az augusztus 15-19. között megrendezésre kerülő ingyenes fesztivál a kézműves kirakodó vásártól kezdve a lovas programokon át számtalan zenei és kulturális csemegét kínál. Feltűnik Pandacsöki Boborján a L’art Pour L’art Társulat előadásában, családi eseményként együtt nézhetjük meg a Padlás című musicalt, de rophatjuk együtt a Benkó Dixiland örökzöldjeire is, az esték romantikájáról pedig a tóparti filmvetítések gondoskodnak.

Bátorságpróba a Tiszán

A fesztivált szervező Martfű Termál SPA uszodájában, medencéiben és a camping taván is párhuzamosan zajlanak a bátorság- és erőpróbák. Az augusztus 17-i Bátorságpróbára előre és a helyszínen is lehet nevezni. A feladatok között szerepel úszóverseny, lemerülés az úszómedence betekintő ablakához, ugrás a három méter magas trambulinról, de kézügyességre és természetismeretre is szükség lesz a vetélkedők folyamán. A gyerekeknek ezenkívül még bábszínházzal, kézműves programokkal és horgászversennyel kedveskednek a szervezők. S szinte minden nap zajlanak sportvetélkedők, strandröplabda, strandfoci bajnokságok.

A fürdő területén nemcsak a sportnak és a wellness örömöknek áldozhatunk, hisz több alkalommal egészségügyi szűréseken – szemvizsgálat, csontsűrűség mérés, vérnyomásmérés – vehetnek részt a látogatók.

Azoknak, akik nem tudnak egy napot kiválasztani a közel egy hetes program kavalkádból, még érdemes a Martfű Termál SPA camping és szállodai férőhelyeiről tájékozódni és akár minden nap részt venni a III. Örökzöld Tisza Fesztivál programjain.

www.martfuspa.hu

www.facebook.hu/MartfuTermalSPA

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása