Fel

Mese.tv a Mindig Tv-ben!

mindigtv2

Mese.tv a Mindig Tv-ben!

 

Hogy mi a közös a Mindig Tv és a Mese.tv között? Ebben a hónapban nagyon is sok, hiszen, aki a Mindig Tv Applikációját nézi februárban most megismerheti a Mese.tv sokszínű tartalmait! 

 

pixel

pixel

mindigtv3

Február a meséké

Ahogy azt a Mindig Tv is hirdeti, ez  a hónap náluk a gyerekekről (is) szól!  Egész februárban elérhető a mese.tv tartalma a MinDig TV Applikáció felhasználói számára. Mesék, gyerekdalok, mondókák, versek, rajzfilmek és még sok-sok minden más a legkisebbeknek és persze a felnőtteknek is! Most a MinDig TV App segítségével az Ön gyermeke is megismerheti vagy megtanulhatja a legjobb mondókákat és verseket, miközben izgalmas vizuális élményben is részesülnek.

 

mindigtv4

Tartalomhoz a forma

Próbálják ki  a mesenézés új formáját, akár az autóban, akár egy étteremben. A mese.tv tartalmai valóban tartalmas szórakozást nyújtanak a kicsiknek, meséket, rajzfilmeket, dalokat, klippeket. Legyen az József Attila és Weöres Sándor verse, vagy épp egy bábelőadás felvétele, de megtalálhatóak itt klasszikus mesék, híres színészek tolmácsolásában – Rudolf Péter, Molnár Piroska, Szabó Gyula.

A Mese.tv tartalma valóban kiváló szórakozás a családnak, ahol a műsorokat a szülők a gyerekekkel együtt alakíthatják ki.

 

A MinDig TV szolgáltatásról

A MinDig TV szolgáltatás legfontosabb előnye, hogy előfizetési díj, hűségnyilatkozat és szerződés nélkül, ingyenesen vehetjük igénybe, ha rendelkezünk megfelelő vételi eszközökkel. Kifogástalan digitális kép- és hangminőség, kényelmes kezelhetőség (pl. elektronikus műsorújság) jellemzi. A kilenc közül négy tévécsatornát akár HD minőségben, az euronews hírcsatornát pedig magyar, angol, német és francia nyelven nézhetjük.

 

https://www.facebook.com/MinDigTVApp

 

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása