Fel

Meseút a Virág Benedek Ház százéves diófájáról

Képernyőfotó 2023-02-20 - 12.23.02

Meseút a Virág Benedek Ház százéves diófájáról

Meseút a Virág Benedek Ház százéves diófájáról

február 20. – március 20. hétfőtől péntekig 10-18 óráig

 

Új program indul a Virág Benedek Házban, mely egy izgalmas utazás az udvarunkon! Simonfalvi Anita meseíró készített nekünk egy nagyon izgalmas mesét a 100 éves diófánk utolsó diójáról. Kíváncsiak vagytok rá?

Gyertek el a Virág Benedek Házba, itt átvehetitek a kezdő csomagot, amivel elkalandozhattok egy izgalmas mesevilágba melynek főszereplője az udvarunk közepén álló diófa.

 

Különös legenda kapott szárnyra Budavárban. Állítólag – de ezt csak nagyon halkan, sutyorogva szabad tovább pletykálni –, ha a döbrentei 100 éves diófáról lepottyan az utolsó dió is, akkor beteljesül az ősrégi átok: kiszárad a fa. De nem csak az, hanem az összes fa, cserje, bokor és dzsindzsa a Tabánban. A fán élő állatok összefogtak, hogy az ágon tartsák az utolsó diót, amíg megtörik az átkot.

De ki varázsolta el a fát? Ki az a Kancsilla, a zsebőzike és hogy került a fa tetejére?  Gyere el a Virág Benedek Házba, kopogtasd meg a diófát, járd végig a Meseutat és minden kiderül!

virag-benedek-haz-013-medgyesi-milan-20220427.exact1980w

A programra hétfőtől péntekig 10-18 óráig lehet jelentkezni.

A csomag ára: 1000Ft (mely összeget egyszer kell megfizetni, de bármennyien részt vehetnek a sétán)

 

Törjétek meg az átkot és mentsétek meg a százéves diófát, hogy még legalább száz évig díszíthesse a Virág Benedek Ház udvarát!

 

A programot 4-10 éves gyerekeknek és szüleiknek, nagyszüleiknek ajánljuk.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása