Fel

Május a sportágválasztás hónapja!

sport

Május a sportágválasztás hónapja!

Májusi finiséhez érkezett a Nagy Sportágválasztó, május 28-29-én az ország három pontján Hódmezővásárhelyen, Pécsen, Kecskeméten vár mindenkit a rendezvény.

A Merkapt Maraton Team SE által létrehozott és Budapesten már nagy sikerrel dübörgő rendezvény idén az Országos Sportágválasztó Szervezőiroda koordinálásában, de helyi szervezők bevonásával 15 vidéki városban is megrendezésre kerül. Szeged, Békés kezdte a sort (május 7-8-án), a budapestivel egy időben (május 14-15-én) Dunaújvárosban zajlott az esemény és záróakkordként most hétvégén (május 28-29-én) Hódmezővásárhelyen, Pécsen és Kecskemét jelenik meg a Nagy Sportágválasztó. Aztán egy pici szusszanás és szeptemberben ismét a miénk (illetve a sporté) a tér! Hiszen szeptemberben a Budapesti főrendezvény mellett Debrecen, Paks, Szekszárd, Szombathely, Orosháza, Veszprém, Tatabánya, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Miskolc, Zalaegerszeg városokban is lesz Nagy Sportágválasztó.

A Merkapt Maraton Team SE által útjára indított rendezvénysorozat célja: a sport megszerettetése, a sportágak megismertetése és a helyes kiválasztás elősegítése. Az adott helyszíneken rengeteg sportágat lehet kipróbálni díjmentesen, edzői irányítás mellett. És hogy mi lehet a vonzereje a rendezvénynek? Más élmény nézni a sportot és más élmény kipróbálni. Segítséget nyújt a szülőknek, hiszen elég csak egy helyszínre ellátogatni és máris kitárul a sportági választási paletta. Nem utolsó sorban pedig élsportolókkal, olimpikonokkal találkozni, sőt sok esetben együtt sportolni életre szóló élményt nyújt a látogatóknak. A Nagy Sportágválasztó egyben jó lehetőség a sportági szövetségeknek, egyesületeknek, hogy népszerűsítsék a sportágukat a közönség és a média körében, hogy tagokat toborozhassanak, hogy felfedezhessenek ifjú tehetségeket.

Úgyhogy, ha a sport szerelemese vagy azért, ha pedig még nem estél szerelembe azért: sportcipőt fel és irány a Nagy Sportágválasztó!

További információ: www.sportagvalaszto.hu

(x)

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása