Fel

Művészeti iskolások tették egyedivé a győri aluljárót

aluljaro6

Művészeti iskolások tették egyedivé a győri aluljárót


Diákok munkája díszíti Győrben, a Jereváni úti Lidl áruház mellett lévő aluljáró falát. Az eddig elhanyagolt állapotban lévő aluljáró felújítását és dekorálását a Lidl Magyarország és a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat szervezte.

aluljaro3

A Kovács Margit Német Nyelvoktató Általános Iskola, Szakközépiskola, Alapfokú Művészeti Iskola húsz diákja mintegy két nap alatt tette egyedivé a Lidl áruház melletti aluljárót, a 10-14 éves leendő művészek kreativitása teret kapott, szabadon szárnyalhatott a fantáziájuk.

aluljaro2

A festést az iskola alapfokú művészetoktatásának vezetője, Baranyai Anita koordinálta, aki elmondta, hogy a gyerekek nagyon lelkesek voltak a feladat kapcsán, megtiszteltetésnek tartják, hogy az ő munkájukkal találkozhat itt naponta több száz járókelő.

aulujaro1

Az aluljáró festését a Lidl Magyarország kezdeményezte, azzal a céllal, hogy Győr lakói – közöttük a Lidl vásárlói – számára szebbé tegyék ezt a területet, hiszen a forgalmas aluljárón számos ember halad át nap mint nap. A diszkont áruházlánc számára fontos az, hogy az áruházon túl annak környezetét is komfortossá tegye vásárlói számára, amelyhez hozzá tartozik az ide érkezőket fogadó látvány is.

„Köszönjük a Kovács Margit Iskola diákjainak és az őket segítő tanároknak a magas színvonalú munkát” – fejezte ki köszönetét Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország pr vezetője. „A felújított aluljáró nem csak a Lidl vásárlóinak, hanem Győr minden lakójának kivételes látványt nyújt ezentúl” – tett hozzá.

  – fm –

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása