Fel

Naptej az óvodásoknak – a dm-től

dmz2

Naptej az óvodásoknak – a dm-től

A dm drogerie markt országszerte 55.000 óvodás gyermeket látott el naptejjel

Több mint 400 óvoda jelentkezett a dm felhívására, és adta be pályázatát, „a Nap gyermekei – hogyan lesz nálunk gyerekjáték a napvédelem” elnevezésű edukációs pályázatra, melyet immár negyedik alkalommal hirdetett meg a dm. Az óvodák sok kreatív ötlettel pályáztak.

 

dm3

A program célja, hogy szakemberek segítségével felhívja a nyilvánosság, főleg a szülők és pedagógusok figyelmét a napvédelem fontosságára, és a magyarországi óvodákat pályázat útján naptejekkel támogassa. A Garnier Ambre Solaire, a MelanomaMobil és az Egyszervolt – a Magyar Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány együttműködő partnerként a program mellé álltak.

 

A dm törzsvásárlói active beauty pontjaik felajánlásával támogatták az óvodások napvédelmét. Ennek eredményeképp 55.000 gyermek számára tudott a drogéria egész nyárra elegendő naptejet biztosítani a programba jelentkezett és pozitívan elbírált intézményeknek. A nyertes óvodák 50 db naptejet, kifestő füzeteket, és egy oktató társasjátékot kapnak ajándékba, aminek a segítségével valóban gyerekjáték megtanulni, és megtanítani a helyes napvédelem alapjai.

dm_logo

A drogérialánc ezúton is köszönetet szeretne mondani törzsvásárlóinak, hogy pontadományaikkal hozzájárultak a kezdeményezés sikeréhez!

 

A nyertes óvodák és a legkreatívabb pályázati anyagok listája  a www.napgyermekei.hu oldalon érhetőek el.

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása