Fel

Ne félj Nap! az IBS-en

nefelj2

Ne félj Nap! az IBS-en

pixel
Hogyan álld meg a helyed Nőként, Anyaként és a karrieredben? Hogyan legyél határozott családfő? Van magánéleted vagy csak rohansz a feladatok után? Neveled a gyermeked vagy csak együtt élsz vele? Nem érzed jól magad a bőrödben? Megoldásra váró feladataid vannak a munkahelyen, a családban, a párkapcsolatodban? Szívszorító, gyomorgörcsös érzések, éjszakai felriadások… keresed a helyes utat? Félsz, hogy nem szeretnek majd egy meglépett döntésért? Itt egy esemény, ami rávilágíthat a MEGOLDÁSra, de az ÚTat Neked kell végigjárnod.

pixel

pixel

nefelj1

Ne félj Nap!

2014. november 22. 14.00 – 20.00, IBS Buda Stage

Ahol ismert, elismert emberek legféltettebb titkaira is fény derül…

Egy földi poklot megjárt tudósító, talán a legnagyobb segítő szeretetszolgálat vezetője és felesége, egy ötgyermekes pszichológus édesanya, egy a tréningjeiről és azok átható erejéről ismert stressz kutató és nem utolsó sorban Magyarország egyik legnépszerűbb együttesének énekese lesz a vendégünk.

Nem ígérünk kedveskedő szavakat, de őszinte felismeréseket és megdöbbentő beszámolókat igen. Célunk, hogy minden vendégünk inspirációt kapjon a saját félelmei, problémái MEGOLDÁSához.

vujity

Vujity Tvrtko a neves szerkesztő-riporter, műsorvezető megosztja velünk saját tapasztalatait, hogy akár szélsőséges helyzetekben, Fekete-Afrika vagy Észak Korea hétpecsétes titkait is megismerve, diktatúrák fojtogatása, és az ölelés hatalma által milyen válaszokra lelt.

szenczy-sandor

Szenczy Sándor, a Magyarországi Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány elnöke, aki Csecsenföldtől Kambodzsán, Afrikán át, egészen az amerikai kontinensig bejárta a világot. Olyan helyszíneken fordult meg, ahol az éhínség, a természeti katasztrófák és háborúk által megnyomorított életekben kellett reményt ébresztenie, most közel hozza a mi hétköznapi félelmeinkhez is a valódi megoldásokat.

tapolyai

Tapolyai Emőke, a népszerű pszichológus és coach az igazi önbecsülésünkben rejlő nyugalom hatalmáról beszél a belső szorongások kapcsán. Dr. Susánszky Éva stressz kutató gyakorlatias, és a hétköznapi aggodalmakat megszüntető megoldásai mérföldkövek lehetnek mindannyiunk életében!

 

Vendégelőadónk Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese: MI KÖZÖM NEKEM A FÉLELEMHEZ?!- EGY ÚJ ÉLET KÜSZÖBÉN… 

 

A Ne Félj Nap! szervezője, az ÉletKatedrális. A név, ÉletKatedrális, szimbolikus, az élet tanulható minőségére utal. Célunk, hogy elhozzuk Önnek a legjobb szakembereket szakmai és közéleti területről, hogy kézzelfogható és gyakorlati válaszokat adjanak. 2014. november 22-én a félelemről, stresszről, szorongásról.  Csatlakozzon hozzánk!

www.eletkatedralis.hu

fb esemény: https://www.facebook.com/events/591175144338517/

információ: 06/70/6700212, info@eletkatedralis.hu

 

Jegyek megvásárolhatók az ország összes jegyirodájában, de rendelhetők a fenti elérhetőségeken is.

(Ne félj Nap!- jelige)

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása