Fel

Családi programok Újbudán

szh5

Családi programok Újbudán

A napokban adtunk hírt az újbudai Szülők Háza interaktív zenei kalandtúrájáról. De ez korántsem minden! A gazdag programkínálatból egy újabb csokor, amivel a még októberben várja a Ház a családokat.

pixel

pixel

szh3

SZERDÁN KEKSZ ELŐADÁS A LEGKISEBBEKNEK

KEKSZ = 
Kicsiknek Eredeti Kedves SZerethető
Október 22-én szerdán 10-órától nézhetitek meg KEKSZ babaszínházunk első előadását, melynek témája: Én és a rend! Az előadások a legkisebbeknek szólnak (7 hó – 2 éves korig). A kora gyerekkor érzelmi fejlődésének legfontosabb témaköreit járják körül játékosan, a kicsik hétköznapjaikból vett történetekkel, a babák nyelvén a szülők számára is élvezetes módon. Előadásaink interaktívak, maximum 30 percesek, szülők és gyerekek is részesei a játéknak. A KEKSZ szórakoztató program az egész családnak.
Előzetes jelentkezés szükséges!

pixel

OLDJUK MEG EGYÜTT! KLUBDÉLUTÁN
Októberben is várunk Benneteket egy beszélgetős klubdélutánra. Ezúttal a témánk: Rezsiköltség csökkentő tippek!
Kati és Szilvi az Oldjuk meg együtt klubdélutánok háziasszonyai megosztják veletek saját jól bevált receptjeiket a pénzkezeléssel és hatékony rezsicsökkentéssel kapcsolatban október 28-án, kedd délután 17-órától a Szülők Házában. A klubdélután idején ingyen vigyázunk gyermekedre a játszóházban, hozd őt is bátran magaddal!
Jelentkezz elérhetőségeink valamelyikén.

pixel

szh2

BABAHORDOZÓ TANFOLYAM INDUL
Szerdai sikeres nyílt napunk után, indul Babahordozó tanfolyamunk, melyet Csörgő Andrea, a CSÖRGŐ Szülőhangoló programvezetője, perinatális szaktanácsadó, dúla, okl. babahordozási tanácsadó és tanfolyamvezető tart.
A következő tanfolyam időpontja: október 29., szerda 10 óra, melyre előzetes jelentkezés szükséges elérhetőségeink valamelyikén.

pixel

szh4INGYENES CSALÁDI NAP ÚJBUDÁNHa Újbudai lakosok vagytok és még nincs programotok szombat délutánra, akkor szeretettel ajánljuk figyelmetekbe  a kerületi Humán Szolgáltató Központ által szervezett ingyenes családi napot. Lesz rajzverseny, arcfestés, a szürettel kapcsolatos tréfás totó, hűtőmágnes és mozaikkészítés, bohóc, sportvetélkedő és ugrálóvár. A szüreti mulatság zárása képpen a Palinta társulat előadóművésze zenés interaktív műsort ad elő.

pixel

Várunk szeretettel programjainkra: Szülők Háza csapata

 

Nincsenek hozzászólások

Komment hozzáadása